Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
David Phillips - Föreläsare, coach och författare

David Phillips

Föreläsare, coach och författare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på David Phillips

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

David Phillips är här för att få slut på tråkiga presentationer och sövande tal. Under hans föreläsningar får du smarta tips och redskap till hur du blir en inspirerande talare som trollbinder publiken, lindar åhörarna runt ditt lillfinger och får fram ditt budskap. Boka en föreläsning med David Phillips hos oss på Athenas - och ingen ska någonsin mer behöva dö den plågsamma PowerPoint-döden!

Med miljontals visningar på bägge sina TED-talks är David Phillips en världsprofil inom modern kommunikation. Hans unika perspektiv att blanda humor, allvar och vetenskap gör att föreläsningarna alltid är konkreta och fyllda med användbara verktyg samtidigt som de är underhållande och trollbindande.

Vi påverkas utan att vi märker det – av kroppsspråk, betoningar och ordval. Den som kan knepen vet också hur mycket det går att påverka andra. David Phillips har kokat ner informationen till föreläsningar som har blivit omåttligt populära bland företagsledare, medarbetare, pedagoger och alla som har lust att lära sig – och att våga – hålla en riktigt bra presentation.

Några nyckelbegrepp som ofta dyker upp i David Phillips undervisning är att skala av, förenkla, inspirera och skapa kontakt. Ingen blir begeistrad över en PowerPoint-presentation som är fullbelamrad med intetsägande text och irrelevanta bilder. David Phillips hjälper dig att skala bort allt det onödiga och hela tiden tänka på målet med din presentation, så att ditt budskap verkligen går fram.

Att det är en expert på presentationsteknik som talar märks i David Phillips föreläsningar.

Han blandar vetenskaplig teori med en vass tunga och träffsäker humor. Dessutom föreläser han utefter en intressebaserad struktur, vilket innebär att han läser av publiken och anpassar sitt framförande efter åhörarnas reaktion. Det gör att ingen föreläsning blir exakt den andra lik, och du får en inspirerande föreläsning som passar just dig.

Du hittar vår exklusiva intervju med David Phillips här!

Visa föreläsningar med David Phillips

  Boka David Phillips till ditt nästa evenemang!

  • David Phillips kan bokas som föreläsare, moderator, utbildare eller coach.
   Språk: svenska eller engelska

  Framtidens ledarskap

  • I denna föreläsning tar David Phillips med åhörarna på en resa genom hjärnan och förklarar hur inspiration, motivation och viljestyrka, om använda på fel sätt, kan sätta hinder för självförverkligande. Föreläsningen ger verktyg och tips hur vi kan skapa en bättre och mer effektiv arbetsplats för alla inblandade.
  • Föreläsningen handlar om att skapa samt bygga långvariga och hållbara resultat för alla på en arbetsplats. Föreläsningen kan och vill förändra sättet vi ser på oss själva, våra kollegor och på vår arbetsplats.
  • David Phillips ger åhörarna en bättre manual på hur vår hjärna fungerar och vilka steg vi behöver ta för att på riktigt åstadkomma förändring hos oss själva och därmed också i vår organisation.

  Storytelling – en vetenskapligt säljande magi

  • Föreläsningen ger dig en inblick i en uråldrig form för magi som fått nytt liv. Du får en insyn i de psykologiska, neurologiska och biologiska effekterna av riktigt bra storytelling, och hur du kan bli en trollbindande berättare – en berättare som lär ut, säljer och övertygar med precision.
  • Sedan urminnes tider har vi nyttjat storytelling för att övertyga om idéer och överbrygga kunskap mellan generationer. Vår hjärna är skapad, nej – optimerad för storytelling. Och det mest spännande av allt är alla nya studier som formligen haglar kring ämnet där vi på ett neurologiskt, psykologiskt och biologiskt plan kan se vilken enorm effekt storytelling har när vill lära någon något, när vi vill övertyga eller sälja något.
  • Längd: 40-60 min.

  Modern retorik

  • Det är ett av tidernas mäktigaste vapen. Det har skapat och rasat imperier, gett människor presidenttitlar och gjort det osäljbara säljbart. Vi talar om retoriken – konsten att tala och övertyga. Det råder ingen tvekan om att det är ett mycket kraftfullt redskap, men det är ändå få som faktiskt förstår hur och varför det fungerar.
  • Vill du förstå retoriken ur ett neurologiskt, psykologiskt och historiskt perspektiv? Vill du locka fram, tygla och utnyttja dess fulla kraft? Då har du hittat rätt! I den här föreläsningen bryter David Phillips ner retoriken i dess beståndsdelar, ända från antiken till i dag, förklarar varför det är ett så pass kraftfullt verktyg och hur du själv kan använda dig av övertygande retorik i din vardag.
  • Oavsett om du arbetar med säljande, utbildande, argumenterande eller motiverande – eller om du vill hålla ett effektfullt tal på nästa tillställning, övertyga kollegan eller lägga fram ett oemotståndligt förslag till partnern passar den här föreläsningen dig.
  • Ur innehållet:
   – Den gyllene triangeln ur ett neurologiskt perspektiv
   – Att vara mästerligt övertygande på kommando
   – Att kunna läsa en person eller ett budskap och veta vad som saknas för att vara övertygande
   – Ethos – Hur du “hackar” en hjärna
   – Logos – Kraften i logiska argument och faran i en felanvänd PowerPoint
   – Pathos – Det limbiska systemet och tryckvågen av kraft den har över allt annat
   – Retoriska figurer – Hur du skapar konstant motivation hos dina åhörare
   – Mängder av praktiska verktyg och tips som direkt kan omsättas efter föreläsningen
   – Metaforen – Gud själv inom retoriken
   – Analys av en president
  • Längd: 60 minuter
   Antal deltagare: ingen begränsning

  How to avoid death by PowerPoint

  • En föreläsning om verktyget som kan vara förödande i fel händer, men som faktiskt är ett av våra allra bästa hjälpmedel om vi använder det på rätt sätt.
   Längd: 80-100 min.

  NeuroBuyology – en sann kick för säljare!

  • Föreläsningen bjuder på den allra senaste forskningen inom psykologi och neuromarketing. David Phillips ger dig redskapen till att ta din försäljning till en helt ny nivå!
  • Baserat på den allra senaste forskningen kring hjärnans uppbyggnad, biologi, psykologi och neuromarketing ger vid dig din säljkår en fantastiskt inspirerande timme, en timme som öppnar deras ögon till ett nytt tänkande. MEN – man får inte bara inspiration, med sig får säljarna också en bunt nya verktyg som de direkt kan omsätta när föreläsningen är klar.
  • Längd: intill 90 min.

  Kommunikation

  • Vi kommunicerar i princip hela tiden – i telefonen, på mötet, via e-post. Men hur duktiga är vi på det egentligen? Detta seminarium ger en inblick i frustrationen som uppstår vid bristande kommunikation och hur viktigt det är att kommunicera rätt. Det passar perfekt för företag och organisationer som vill effektivisera och utveckla sin kommunikation.
   Längd: 80 min.

  Presentationsteknik

  • Effektiv retorik är ett av människans effektivaste vapen. Det kan leda till stordåd eller till förödelse, beroende på vem som talar. Under den här föreläsningen får du handfasta tips som du kan använda direkt i din vardag för att bli tryggare, tydligare och mer övertygande i dina framtida presentationer.
   Längd: 90-120 min.

  Memory Maker

  • David Phillips berättar om den senaste forskningen inom minne och inlärning. Lär dig om hjärnans uppbyggnad, hur ett minne bildas och ta med dig smarta tekniker för att minnas bättre själv och för att få andra att minnas dig och det du sagt.
   Längd: 80-100 min.
Skicka en oförpliktande förfrågan på David Phillips

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med David Phillips