Laddar innehåll ...

Daniel Donlind - Boxare, inspiratör och föreläsare

Daniel Donlind

Daniel Donlind är boxaren med inspirerande och motiverande föreläsningar om willpower och hur man övervinner motgångar

Från boxningsmästare till inspiratör. Med blod, svett och en massa motivation har Daniel Donlind lärt sig hur man skapar sina egna förutsättningar för att lyckas, även om omgivningen inte verkar erbjuda några möjligheter. Numera fightas han även utanför boxningsringen, denna gång för att visa vad man kan åstadkomma med viljestyrka. Boka en inspirerande föreläsning om hur du kan hitta – och behålla – den där viljestyrkan som tar dig ända fram!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Daniel Donlind är flerfaldig svensk mästare i boxning och har lärt sig vad viljan kan åstadkomma. Han har ett pannben tjockt som en tegelvägg, han ger aldrig upp. Hans motto är ”en tupp ger aldrig upp”, något han levt efter sedan barnsben. Varför kallas han för tuppen? Det får du reda på under hans föreläsning!

Genom att använda sig av samma pannben i arbetslivet som i sin idrottskarriär lyckades Daniel Donlind bli toppsäljare på flera säljbolag och lärde sig ett nytt språk på tre månader. Han har bott runt om i världen och jobbat som bland annat spansklärare, coach, säljare och reseledare.

Därför ska du boka en Daniel Donlind föreläsning:

 • Daniel är en fantastiskt inspirerande och motiverande talare som inte lämnar någon oberörd!
 • Berättelsen om hur Daniel övervunnit alla sina motgångar tack vare inställningen att aldrig ge upp griper tag i publiken
 • Han brinner för att förmedla hopp och motivation – kanske med hjälp av lite salsadans!

I dag är Daniel Donlind egenföretagare och en föreläsare som inspirerar människor runt om i Europa. Han bjuder på sig själv och vill med sin gripande livshistoria få andra att inse hur bra det kan bli trots att det ser mörkt ut.

Daniel Donlind är en energisk och engagerande föreläsare som lockar till både skratt och eftertanke. Han brinner för att förmedla motivation och hopp till de som har tappat gnistan eller riktningen i livet.

Boka en inspirerande Daniel Donlind föreläsning här!

  Daniel Donlind föreläsning

  Willpower

  • Vi är jättebra på att sätta upp mål. Vi läser böcker om det, går på kurser och vi vet precis vad vi behöver göra för att nå dem. Men hur kommer det sig att 95 % av alla nyårslöften är brutna redan innan februari?
  • Det handlar om att öka sin viljestyrka, sin willpower för att kunna nå sina mål.
  • I denna Daniel Donlind föreläsning berättar han hur viljestyrka fungerar och ger dig verktygen till hur du kan träna upp din viljestyrka för att DU ska kunna nå dina mål
Kunder som har upplevt föreläsningar med Daniel Donlind

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden