Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Christian Wass

Christian Wass

Civilekonom, f.d. aktiemäklare, inspiratör och förändringsproffs

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Christian Wass

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ett dyk från en badbrygga gjorde Christian Wass rullstolsbunden. Sedan dess har han gjort en resa mot sina drömmar. Förändringar, hur smärtsamma de än är, behöver inte enbart vara något dåligt. Boka en föreläsning med Christian Wass hos oss på Athenas för att få redskap till att göra förändringar till något storartat.  

Christian Wass var 20 år och hade som de allra flesta 20-åringar framtidstro. Han var helt förvissad om att livet skulle bli som han hade tänkt sig. Han skulle utbilda sig till civilekonom, ha ett kanonjobb inom finansbranschen, bo i en flådig kåk tillsammans med fru och barn – och leva drömmen.

Ett första kliv in i drömmen hände det som inte fick hända. Christian Wass råkade ut för en olycka. När han dök från en badbrygga skadade han sig allvarligt och blev bl.a. förlamad från bröstet och neråt. Ett tag verkade drömmarna utom räckhåll. Christian Wass fick lära sig att leva från början.

Sakta men säkert uppfyllde han sina drömmar i alla fall – för även om kroppen inte var densamma, var drömmarna på många sätt det. ”När det blåser upp till storm bygger en del vindskydd, andra bygger väderkvarnar”, blev Christian Wass motto. Han blev civilekonom till slut, likaså aktiemäklare och han fick den familj han drömt om, ett vackert hem o.s.v.

Numera kombinerar Christian Wass sin livserfarenhet och bakgrund inom ekonomi- och finansbranschen i föreläsningar som syftar till att ge åhörarna redskap till att hantera förändringar. Det är det mellanmänskliga som skapar förutsättningar för ett lyckat förändringsarbete, både privat och i arbetslivet. Förutom att föreläsa är Christian Wass aktiv i sociala medier och han har skrivit den uppmärksammade boken ”Invalido”.

Visa föreläsningar med Christian Wass

    Med framgång genom förändring – fyra verktyg på vägen

    • Med jämna mellanrum behöver vi bli påminda om människans enorma kraft att kunna ta sig igenom även de tuffaste förändringar. Christian Wass är ett levande exempel på detta och i denna föreläsning får du med dig ett antal konkreta och lättillgängliga verktyg som hjälper till att utveckla och understödja den inneboende styrka vi alla bär på.
    • Många känner oro inför förändringar som ofta kan ses som oöverstigliga hinder. Christian Wass föredrag fokuserar på det han kallar “förändringsglappet” – den svåraste perioden i en förändringsprocess – när man står mitt emellan att lämna en trygg situation och att acceptera den nya. Han sätter saker i relation till varandra och ger oss ett helt annat perspektiv än vi är vana vid.
    • I den här föreläsningen vävs exempel från näringsliv och privatliv ihop i syfte att skapa en mer öppen, prestigelös och förändringsbenägen arbetsmiljö.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Christian Wass

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Christian Wass