Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

En hälsosam livsstil är grunden för ett fungerande liv med massor av energi och vitalitet

Christian Bitz föreläsning

Christian Bitz

Forskare och nutritionist

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Christian Bitz

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Christian Bitz är en föreläsare som på ett underhållande sätt ger konkreta verktyg för att uppnå en sund livsstil. Dessutom bidrar Christian Bitz till att du får motivation så att du kan nå dina mål.

Christian Bitz har ett tydligt budskap: ​​hälsa bör smaka och kännas bra och ska inte vara baserat på hokus pokus-hälsa eller dieter som grundar sig på asketiska principer. Hälsa bör nämligen ta utgångspunkt i att människan med små förändringar kan bli friskare och lyckligare.

Christian Bitz är en av Danmarks mest kända profiler inom kost, näring, livsstil och hälsa. Han är utbildad nutritionist och forskningschef på Herlev Sjukhus i Danmark. Hans böcker ”Bitz din sundhed”, ”Bitz dit køkken” och ”Verdens bedste kur”har alla toppat bestsellerlistorna och har sålt i fler än 70 000 exemplar på bara två år. Christian Bitz är även kolumnist i Berlingske Tidende och Iform.

Sina budskap förmedlar Christian Bitz i allt från dansk TV till tidningar, böcker och forskning – och nu har det nått Sverige. Christian Bitz korsar gärna havet för att föreläsa för dig och dina medarbetare.

Därför ska du boka Christian Bitzs föreläsning

 • Christian Bitz är en av Danmarks mest kända och uppskattade experter inom kost, näring, livsstil och hälsa.
 • Christian Bitz har som mission att ändra ert synsätt på mat och uppnå en friskare och sundare relation till mat.
 • Du kommer motiveras till att agera så att du får en naturlig fördel i vardagen och sätter stopp för den växande fruktan för mat.
Visa föreläsningar med Christian Bitz

  Christian Bitz föreläsning

  Sluta klaga och lyft på röven!

  • I denna innovativa och underhållande föreläsning ger Christian Bitz dig som lyssnare en extremt praktisk och överkomlig guide till ett friskare liv. Du motiveras till att agera så att du får en naturlig fördel i vardagen och sätter stopp för den växande fruktan för mat.
  • En hälsosam livsstil är grunden för ett fungerande liv med massor av energi och vitalitet. Det är det ingen tvekan om. Christian Bitz ger i denna föreläsning en guide till ett hälsosamt liv baserat på vanliga råvaror som helt enkelt blir vanliga och superläckra (sunda) mål för vanliga upptagna människor.
  • Det är också en uppgörelse med självutnämnda experter och sensationshungriga media. Dessa har med sina fanatiska idéer och löpsedlar gjort hälsa till ett ouppnåeligt ideal. Kort sagt – en föreläsning för vanliga dödliga.

  Christian Bitz föreläsning

  Världens bästa dag är varje dag – gå upp när väckarklockan ringer

  • På ett underhållande vis ger Christian Bitz dig en grund för att skapa ett hälsosamt liv där du faktiskt har energi att gå upp när väckarklockan ringer och förmågan att somna när du tänker sova. Ett liv där din hjärna och kropp fungerar optimalt och där du orkar prestera varje dag. Grunden för din hälsa bygger Christian Bitz på dina egna realistiska mål. Föreläsningen fokuserar på hans modell för ett hälsosamt liv.
  • Nyckelorden i modellen är: bränsle, motion, begränsningar och entusiasm. Få nya överraskande insikter och massor av skratt när Christian Bitz river ner stereotyper och berättar hur du får jobbet, familjen och en hälsosammare livsstil att gå ihop. Njut av ett föredrag som ger dig en helhetsyn på livet och fyller dig med inspiration för ett rikt liv.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Christian Bitz

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Christian Bitz