Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Alla vardagar mellan kl. 8:00-17:00
profile-cover-generic-01-blue
Christer Ackerman - Ledare och grupputvecklare

Christer Ackerman

Ledare och grupputvecklare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Christer Ackerman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Utveckling av grupper är något som ofta sker inkonsekvent och utan förberedelser. Men en grupp måste - precis som ett hus - byggas från grunden för att bli så effektiv och stabil som man vill att den ska vara. Christer Ackerman är grundare av grupputvecklingsmodellen “Huset” och lär dig hur du kan kvalitetssäkra gruppens utveckling och få ett aktivt medarbetarskap på köpet. Boka en inspirerande föreläsning med honom här hos oss på Athenas!

Det är några områden som är ständigt återkommande i den process som uppstår när människor ska försöka utföra en uppgift tillsammans. I sina föreläsningar tar Christer Ackerman fasta på dessa områden och hjälper dig och dina medarbetare att skapa en trygg och utvecklande grupp där alla får växa.

Christer Ackerman är sedan 16 år tillbaka föreläsare, författare och konsult med fokus på individ- och grupputveckling. Tidigare var han bland annat driftsdirektör inom SAS-koncernen och chef för kriminalvården i Stockholm. Hans bok “Chefen och medarbetaren” belönades med utmärkelsen “Årets ledarbok” och hans senaste bok, “Huset – Grupputveckling i praktiken”, har uppmärksammats för sina många användbara verktyg och checklistor.

Att kunna se och agera utifrån varandras perspektiv är en nödvändighet för varje lyckat samarbete. Chef och medarbetare är nämligen två olika sidor av samma mynt. Med hjälp av modern forskning och effektiva modeller visar Christer Ackerman hur du kan skapa en tydlig struktur och systematik när det är dags att lösa en uppgift tillsammans.

Under en föreläsning med Christer Ackerman får du kunskaperna som behövs för att direkt påbörja arbetet med att utveckla framgångsrika medarbetare och grupper med fokus på verksamhetens bästa. Boka en inspirerande föreläsning!

Vill du ta del av några tips från Christer Ackerman redan nu? Läs vår exklusiva intervju här!

Visa föreläsningar med Christer Ackerman

  Skapa framgångsrika grupper – få ett aktivt medarbetarskap på köpet!

  • I den här föreläsningen berättar Christer Ackerman hur du kan bygga trygga och framgångsrika grupper från grunden. Grupper som har en stabil grund att bygga vidare på och som står pall när det blåser. ”Huset” är en praktisk och jordnära modell för hur du kan skapa en sådan grupp. Modellen är baserad på modern forskning kring grupputveckling är utvecklad av Christer Ackerman med många års erfarenhet av arbete med grupper i olika faser av samarbetet.
  • Föreläsningen anpassas efter dina önskemål och behov. Föreläsning och övningar kan varvas enligt önskemål och kan även arrangeras så att deltagarna får med sig ett exemplar av boken “Huset – Grupputveckling i praktiken”.

  Medarbetarskap – att gå från ord till handling

  • Praktiska tips för att gå från att bara svänga sig med fina ord kring god arbetsmiljö och medarbetarskap till att faktiskt få det att fungera i praktiken.

  Skräddarsydda föreläsningar inom individ- och grupputveckling

  • Skräddarsy din perfekt anpassade föreläsning inom individ- och grupputveckling tillsammans med Christer Ackerman!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Christer Ackerman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring til oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Christer Ackerman