Laddar innehåll ...

Chili Klaus - Musiker, kapellmästare, komiker och chiliexpert

Chili Klaus

Musiker, kapellmästare, komiker och chiliexpert

Hur tar man ett helt land med storm? Genom att äta chili. Massor av chili. Claus Pilgaard har med sitt alias “Chili Klaus” skapat en av Danmarks största virala succéer någonsin. Filmklippen där han får kändisar att svettas, hicka och gråta har fått miljontals visningar och nu har vi äntligen chansen att få uppleva honom här i Sverige! Hör mer om hur man skapar ett viralt intresse och hur man håller kvar sina följare. Boka årets hetaste evenemang!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Klaus Pilgaard började odla chili och filmade när han smakade på den. Snart hade miljontals människor sett hans videor och Chili Klaus var ett faktum. I dag står kändisarna i kö för att få vara med och smaka, och följarna längtar efter att få se dem tappert försöka hålla masken.

Innan Klaus Pilgaard blev Chili Klaus utbildade han sig vid Jyllands musikkonservatorium och arbetade som professionell musiker, komiker och kapellmästare i flera år.

Chili Klaus har vunnit flera priser för sitt arbete, bland annat ett Zulu Award för årets mest underhållande video 2014. Samma år utkom hans första bok “Den er go’ i ørerne”, där han lär oss odla och äta chili på rätt sätt.

Boka en föreläsning med en riktig entertainer som visar hur du kan få din idé att bli viral. Det blir garanterat en het kväll!

    “Den känns i öronen!”

    • Hör den fantastiska historien om hur Chili Klaus gick viralt, gjorde chilins värld känd för allmänheten och skapade en sensation helt från grunden.
    • Hur får man över 250.000 följare på Facebook? Hur får man dem att stanna kvar? Och hur får man en succé att hålla i sig? Chili Klaus delar med sig av sina erfarenheter från sociala medier och bjuder på inspiration och effektiva tips så att du och ditt företag kan arbeta mer och bättre viralt online.
    • Föreläsningen kan avslutas med en frivillig chilismakning. Chili Klaus tar med sig chili för alla smaklökar. Det finns något som passar allt från den som vill känna en svag värme till den som vill uppleva den allra högsta vindstyrkan högst uppe på scoville-skalan.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden