Laddar innehåll ...

Carina Lidbom - Skådespelare

Carina Lidbom

Skådespelare, föreläsare och livscoach

Carina Lidbom fick sitt stora genomslag i folkkära serier som ”Sunes jul” och ”Rederiet”. Hon är en skådespelare, och något av en tusenkonstnär, som har bott på flera olika platser i världen. I föreläsningarna sammanväver hon sina varierade erfarenheter med sin utbildning som livscoach för att hjälpa dig förbättra din kommunikativa förmåga och bli din egen guru. Boka en föreläsning med Carina Lidbom hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Carina Lidbom fick sitt tv-genombrott när hon spelade mamma Karin i ”Sunes jul” och ”Sunes sommar”. När hon senare hade en roll i tittarfavoriten och långköraren ”Rederiet” blev hon ett känt och kärt ansikte i mångas hem. I dag ser vi henne fortfarande på scenen, både som skådespelare och föreläsare. Hon är dessutom livscoach och har skrivit flera barnböcker.

Delvis uppvuxen i det västafrikanska Liberia är Carina Lidbom fortfarande engagerad i frågor som rör landet. Hon hade en lycklig barndom där och upplevelserna från platsen har definitivt format den hon är i dag. Numera är hon engagerad i ett projekt genom vilket hon och andra bland annat bygger skolor i Liberia.

Carina Lidbom har provat på och gjort många olika saker. Förutom att studera skådespeleri, pluggade hon idé- och lärdomshistoria och konsthistoria vid Uppsala universitet. Intresset för kultur lockade henne utomlands igen. Under några år jobbade hon som reseledare och platschef. Men kärleken till teatern fick henne att göra slag i sin största dröm. I dag är hon både aktiv som skådespelare och som certifierad livscoach.

Föreläsningarna Carina Lidbom håller i är ett panorama mot den breda och ganska så unika bakgrund hon har. Hon är en människa som aldrig står stilla. I sina föredrag guidar hon dig till att bryta mot invanda mönster och uppmuntrar dig till att ”våga gira” lite grann, för vem vet var du hamnar då? Det kommer definitivt få dig att växa och upptäcka nya sidor hos dig själv!

 

I samarbete med Promotor Media

  Förändringar – det enda säkra i livet!

  • Lever du i ”Livets Väntrum” eller välkomnar du förändringar med öppna armar? I denna föreläsning med Carina Lidbom får du redskap till att bli din egen guru. Det må så vara att du är rädd för att leva såsom du vill ibland, men egentligen har du själv alla svar.
  • I det här föredraget får du hjälp att bli mer öppen inför det du innerst inne vet om dina drömmar och fantasier.

  Kommunicera – måste jag?

  • I detta föredrag berörs allt det som har med kommunikation att göra, t.o.m. hur du kommunicerar med dig själv. Vare sig du vill det eller inte, kommunicerar du. Ju bättre du är på att känna in, lyssna och uttrycka vad du vill desto lättare blir det för såväl andra som för dig själv att ta hänsyn till dig.
  • I föreläsningen hämtar Carina Lidbom mycket inspiration från sin tid i det västafrikanska Liberia liksom från livet självt.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden