Laddar innehåll ...

Carin da silva

Carin da Silva

Professionell dansare, sångerska och programledare

Dans, sång och charm kan tillföra ditt event en gnistrande touch. Carin da Silva är underhållaren och/eller konferenciern du ska boka när du vill att evenemanget ska vara mångsidigt och sprudlande roligt att bevista. Du hittar henne hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

När du vill strö glitter, charm och latinamerikanska rytmer över ditt event är Carin da Silva en mycket passande värdinna eller konferencier. Alla de olika saker hon gjort i underhållningsbranschen har vässat hennes förmåga som entertainer.

Carin da Silva slog igenom i ”Let’s dance”, TV4:s stora satsning. Dessförinnan hade hon redan en karriär som professionell dansare. Hon har t.ex. blivit svensk juniormästare i latinamerikansk dans tre gånger och jobbat som såväl koreograf som danslärare.

I samband med genombrottet i ”Let’s dance” fick Carin da Silva uppdrag som programledare på TV. Hon har medverkat i ”Förkväll” tillsammans med Yvonne Ryding och Carolina Gynning på TV4.

Du har även kunnat se Carin da Silva på TV3, då i ”#AdamLive” och tillsammans med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Förutom att dansa och fronta TV-program är Carin da Silva sångerska och musikalartist. Hon lämnade popgruppen Cosmo4 för att fortsätta med sin danskarriär. Hör gärna av dig till oss på Athenas om du vill boka Carin da Silva som en värdinna eller entertainer till ditt event.

    Carin da Silva – din värd, konferencier eller underhållare

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Carin da Silva. Hon skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden