Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Hälsa och välmående för din egen skull

Camilla Rova föreläsning

Camilla Rova

Inspiratör inom hälsa och personlig utveckling. Camilla Rova visar enkla medel för att åstadkomma positiv förändring i ditt liv.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Camilla Rova

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Från stressad, trött och överviktig till balanserad livsnjutare. Med personlig erfarenhet och bred kompetens inom ämnet bjuder en Camilla Rova föreläsning på smarta verktyg och inspirerande aha-upplevelser. Hon har hjälpt många att hitta drivkraft och motivation till att skapa förändringar i sina liv. Kanske är det din tur nu? Boka en inspirerande Camilla Rova föreläsning om matens, motivationens och målsättningens beståndsdelar!

Camilla Rova var överviktig och storrökare med långa arbetsdagar, hög stressnivå och oregelbundna tider. När hon blev gravid bestämde hon sig – hon skulle inte överföra de dåliga vanorna till sina barn. I dag är hon 35 kg lättare, har mycket mera energi och har utvecklat en positiv attityd till sig själv.

I över 16 år har Camilla Rova arbetat med att inspirera andra till en hälsosammare livsstil. Hon är kock, kostrådgivare, ICF-certifierad coach och har en master inom NLP med mental träning. Hon reser landet runt för att utbilda ledare, företag och privatpersoner inom hälsoutveckling och dyker med jämna mellanrum upp som kost- och hälsoexpert i media. Hon är även författare till E-kokboken “Riktig mat med Rova – mätt och lätt”.

Camilla Rova kan hjälpa dig att hitta (och hålla) rätt kurs på väg mot målet. Under en Camilla Rova föreläsning visar hon hur du med enkla medel kan skapa en balans mellan bra mat, rörelse, sömn, återhämtning och glädje i vardagen och bjuder på konkreta tips för att utveckla välmåendet, potentialen och effektiviteten hos dig och hela dina arbetsplats. Boka en inspirerande Camilla Rova föreläsning!

Läs mer om Camilla Rova i vår intervju. Du hittar den här!

Foto: Susanne Baldefors

Visa föreläsningar med Camilla Rova

  Camilla Rova föreläsning

  Målfokus, hjärnvilja och livsglädje

  • Vill du nå dina mål och behålla dina resultat på lång sikt? Då är det här föreläsningen för dig!
  • Kanske har du i dag ett tydligt mål, kanske vet du inte alls vad du vill mer än att få till en förändring. Oavsett var du befinner dig kan Camilla Rova ge dig verktygen till att skapa kraftfulla mål med ett tydligare och starkare fokus genom visualisering och mental träning.
  • Du får även svar på hur du stärker din hjärnvilja för att bli mer uthållig och få till den äkta förändringen som kommer inifrån dig själv. Lägg därtill vikten av att njuta längs vägen för att nå livsglädje. Vi reder ut frågorna ”varför gör jag inte det jag vet att jag borde göra?” och ”vart tog motivationen vägen?”.

  Camilla Rova föreläsning

  Stress = grunden till din hälsa och framgång

  • Här vänder Camilla Rova på begreppen och pratar om hur vi kan få både kropp och sinne att uppleva stress som en konstruktiv kraft till att uppnå hälsa och framgång.
  • Vi lever i möjligheternas samhälle där vi, om vi vill, matas med information och aktiviteter 24 timmar om dygnet. Stress är en förutsättning för aktivitet, det är först när återhämtningen uteblir som stressen börjar tära.
  • Den här föreläsningen ger dig en djupare förståelse för hur kroppen reagerar på stress, verktygen för att skapa din balans och ditt välmående och nycklarna till att vända en nedåtgående spiral. Med små livsstilsförändringar får du stora effekter.

  Camilla Rova föreläsning

  Varför gör jag inte det jag vet att jag borde göra? – Konsten att bryta en vana

  • Har du någon gång bestämt dig för att bryta gamla oönskade vanor, men så har du ändå kommit på dig själv med att göra just det där som du bestämt dig för att inte göra?
  • Att göra en livsstilsförändring och både bryta och byta ut oönskade vanor kan vara utmanande. Att dessutom få de nya vanorna hållbara över tid lägger till ytterligare en dimension. Det är utmanande, men fullt genomförbart med rätt strategier och verktyg!
  • Detta är en föreläsning om mat, känslor, attityder, vanor och beteenden. Du får med dig insikter och verktyg till att göra en förändring som verkligen håller i längden.

  Camilla Rova föreläsning

  Hälsofrämjande ledarskap (utbildning)

  • Hur genomför vi arbetsuppgiften, mår bra under tiden och skapar energi över till livet?
  • Under den här utbildningen får du som ledare med dig verktyg till ökat välmående för både individ, grupp och organisation. Du får med dig kunskap och strukturer att applicera i vardagen både för dig själv och för dina medarbetare – för ökat välmående, höjd frisknärvaro och högre lönsamhet!
  • Längd: 2 dagar utbildning med ett par veckors mellanrum för integrerande övningar i arbetsgruppen.

  Camilla Rova föreläsning

  Hälsoinspiratörer

  • Att inspirera, skapa energi till ökat välmående och att fungera som chefens eller HR-avdelningens förlängda arm är hälsoinspiratörens roll i det hälsofrämjande uppdraget. Här får du konkreta verktyg och utmaningar för att underhålla ett systematiskt hälsoarbete.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Camilla Rova

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Camilla Rova