Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Öka din försäljning och trimma din verksamhet

Bengt Gejrot föreläsning

Bengt Gejrot

Konsult och säljutvecklaren som proppar dig full med konkreta tips för framgångsrik försäljning - nu och i framtiden.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Bengt Gejrot

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Förtroende skapar försäljning. Men hur skapar man förtroende? I över två decennier har Bengt Gejrot jobbat med framgångsrik försäljning inom flera ledande befattningar. Nu får du ta del av hans bästa tips under en energisk föreläsning full av humor, inspiration och konkreta verktyg. Det viktigaste för honom är att du får med dig redskap som fungerar för just dig, i just din vardag. Boka en inspirerande Bengt Gejrot föreläsning i dag!

Bengt Gejrot tillhör eliten bland föreläsarna inom sina ämnen positiv påverkan, säljutbildning och framtidens försäljning. I sina inspirerande föreläsningar berättar han hur du på nytänkande sätt kan öka din försäljning och trimma din verksamhet!

Bengt Gejrot har varit vd på Poolia Rekrytering, styrelseordförande på High Performance Systems och har över tjugo års erfarenhet av försäljning. Allt från stora, multinationella koncerner till små startups har redan tagit del av hans fartfyllda och resultatinriktade föreläsningar i över 30 länder. Några exempel på hans framgångsrika uppdrag är Pitney Bowes och World Courier. Han är även författare till boken “Att sälja kunskap och förtroende”.

Fokus under en Bengt Gejrot föreläsning ligger på resultat och praktisk användbarhet. Du får inte bara med dig massor av nyttig information och viktiga insikter, du får även veta hur du rent konkret kan gå tillväga för att öka försäljningen i din egen verksamhet.

Boka en skräddarsydd Bengt Gejrot föreläsning här hos Athenas! Han föreläser med samma energi och tempo på både svenska och engelska.

Foto: Åsa Siller

Visa föreläsningar med Bengt Gejrot

  Bengt Gejrot föreläsning

  Framtidens B2B-försäljning

  • Framtidens försäljning är redan här. Den gamla lösnings- och produktförsäljningen håller på att dö ut. Nyckeln till framgångsrik försäljning från och med nu ligger i att ha kunskap om vilket värde dina produkter och tjänster skapar för kunden.
  • Denna Bengt Gejrot föreläsning ger en ökad förståelse för dagens affärslandskap och visar hur du måste tänka och agera för att skapa nya affärer. Ta del av inspirerande kunskap och effektiva tips till att skapa en modern, värdebaserad försäljningsprocess som maximerar chanserna för att öka resultaten!

  Bengt Gejrot föreläsning

  Framgång stavas förtroende

  • Om effektiv, modern säljutveckling för dig som individ, din arbetsgrupp och hela din verksamhet.
  • Bengt Gejrot talar om hur förtroende kan byggas, hållas och förvaltas i mötet med ledare, medarbetare och framför allt kunder. Förtroende säljer!

  Bengt Gejrot föreläsning

  Fler föreläsningsämnen

  • Värdebaserad försäljning 4.0
  • Renovering av säljprocessen
  • Positiv påverkan – sälj mer till fler!
  • Trust the key to success
Skicka en icke-bindande förfrågan på Bengt Gejrot

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Bengt Gejrot