Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Aurora Cederholm -Retorik- och jämställdhetskonsult
Skicka en oförpliktande förfrågan på Aurora Cederholm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Går det att kombinera retorik med mänskliga rättigheter? Absolut! Aurora Cederholm är utbildad retoriker och har länge undervisat i övertygandets ädla konst både för universitetsstuderande, arbetsgrupper och hela företag. Hon är även en kunnig och efterfrågad konsult när det kommer till att göra verksamheter mer moderna och inkluderande. Boka en inspirerande, aktuell och lärorik föreläsning eller workshop med Aurora Cederholm hos Athenas!

Oavsett om du vill få till en bra presentation för dina potentiella köpare eller hålla ett minnesvärt tal på bröllopet är retorik nyckeln till ett lyckat framförande. Aurora Cederholm hjälper dig med allt från ordval till kroppsspråk och röststyrka för att det du vill ha sagt ska nå ända fram.

Aurora Cederholm har en fil.kand. i retorik och är en flitigt anlitad föreläsare och rådgivare. Hon har undervisat på Göteborgs universitet i teoretisk retorik och arbetat som retorikkonsult med kunder som Riksdagsförvaltningen, Migrationsverket, Energimyndigheten och Volvo. Hon är även grundare av Speakerscornerretorik.se.

Retoriken är ett kraftfullt verktyg som gör att det du vill säga kommer till sin rätt. Att det som är viktigt för dig också känns viktigt för åhöraren. Aurora Cederholm kan hjälpa dig att utveckla dina retoriska färdigheter genom att göra dig uppmärksam på hur du använder din röst, din kropp, dina ord och din timing.

Aurora Cederholm är även en profil i Sverige när det kommer till mänskliga rättigheter. Hon startade och byggde upp West pride i Göteborg, är utbildad processhandledare i jämställdhet med intersektionalitetsperspektiv och hjälper organisationer, företag och myndigheter med att jämställdhetssäkra sina verksamheter.

Boka en inspirerande föreläsning med Aurora Cederholm hos Athenas!

Visa föreläsningar med Aurora Cederholm

  Tala övertygande

  • Hur övertyga? Ta del av verktyg till att bli en mycket skickligare talare!
  • I denna föreläsning ger Aurora Cederholm dig en snabb struktur för ett tal, du får höra om retorikens stilfigurer och utveckla och förbättra ditt kroppsspråk.

  Love hbtq

  • Varför är kunskap och kompetens inom hbtq-frågor viktiga? Jo, det handlar om att skapa arbetsplatser där alla känner sig välkomna.
  • I den här föreläsningen kommer du att få grundläggande info om hbtq-begrepp, juridik, hbtq-historia och kunskap inom normer.

Referenser

Matnyttig retorikkurs - späckad med bra tips och trix. Bra övningar som förstärker teorikunskaperna.

Sofie Sandell, Post- och telestyrelsen

Post- och telestyrelsen

Aurora är en kunnig och inspirerande utbildare. Jag har fått lära mig hur man lägger upp ett tal med tes, argumentation, inledning, bakgrund och avslut.

My Delby, KTH

KTH
Skicka en oförpliktande förfrågan på Aurora Cederholm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Aurora Cederholm