Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Åsa Lundquist Coey föreläsning - Ledarskap och tryggare arbetsplats

Åsa Lundquist Coey

Åsa Lundquist Coey är expert inom kommunikation och ledarskap som föreläser om hur man skapar en trygg och glad arbetsplats

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Åsa Lundquist Coey

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Åsa Lundquist Coey har närmare 35 års erfarenhet av att utveckla samarbeten och koncept. Hon är ett riktigt proffs inom kommunikation och ledarskap vars föreläsningar hjälper dig finna glädje, motivation och inspiration på arbetsplatsen. Tillsammans med Åsa kommer ni förvånas, få nya tankegångar och chansen att ta med energi, kraft och glädje från föreläsningen! Boka en Åsa Lundquiest Coey föreläsning här på Athenas! 

Företag och organisationer står inför stora förändringar. Landskapet har inte varit så komplext som det är nu, och forskning visar hur ledarskap bör hanteras samt hur alla såväl chefer som medarbetare kan lyckas få mer lugn och ro i arbetslivet. Åsa Lundquist Coey sitter på ovärderlig kunskap i frågor som dessa, och hon förmedlar budskapet på ett underhållande och inspirerande sätt!

Åsa Lundquist Coey har PhD i Management och Komplexitet. Vidare är hon coach, författare och MSC i Organisation and Leadership från Springfield University i USA. Såväl i Sverige som nationellt har hon lång erfarenhet av processledning. Hon har skrivit fyra böcker, och är på gång med den femte boken ”Leda i komplexitet”.

Därför ska du boka en Åsa Lundquist Coey föreläsning:

 • Hon är ett riktigt proffs inom kommunikation och ledarskap med lång och bred erfarenhet av att hjälpa människor i arbetslivet, såväl chefer som medarbetare
 • Hennes föreläsningar inspirerar, motiverar, väcker nya tankegångar och ger energi vars syfte är att leta sig in i arbetsplatsen
 • Hennes metoder är enkla, roliga och effektiva och bygger på forskning och träning

Åsa har grundat företaget Outstandingleadership, vars mål är vad namnet antyder – att göra så att företag och organisationer blir outstanding. Detta innebär att hjälpa dem gå utanför sina egna ramar och normer samt testa, pröva och forska fram nya sätt att arbeta och bedriva bra, etisk och hållbar business på!

Åsa Lundquist Coey arbetar utifrån en helhetssyn, alltid med era behov, er aktuella situation och era önskemål i fokus. Målet är att få chefers och medarbetares axlar att sjunka lite och uppleva en ökad trygghet och glädje i sitt arbete. Modern kommunikationsteori blandas med ledarskapsforskning och organisationsutveckling för att få så bra resultat som möjligt. Åsa är inte nöjd förrän ni är mer nöjda!

Åsa skräddarsyr gärna ett upplägg av föreläsningar som passar just er verksamhet.

Boka en spännande och inspirerande Åsa Lundquist Coey föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Åsa Lundquist Coey

  Åsa Lundquist Coey föreläsning

  Samspel och rävspel

  • Föreläsning baserad på den nya boken (september 2018). Här uppmärksammar vi ideal och verklighet på jobbet och fördjupar oss i praktiskt omdöme, den nordiska pragmatismen!

  Åsa Lundquist Coey föreläsning

  Från ”ideal till verklighet”

  • Här tar Åsa sikte på alla floskler och myter som styr mycket av vardagsarbetet. Forskning inom komplexitet avlivar dessa och visar på vad som faktiskt fungerar och därför behöver uppgraderas i betydelse. Det är förmågor, instrument och metoder som vi alla har tillgång till – dags att upprätta det viktiga i arbetet.

  Åsa Lundquist Coey föreläsning

  Hur arbetar man bäst i digitalisering?

  • Integrerade och samverkande arbetssätt ställer andra krav än de individbaserade arbetssätt – där alla jobbar för sig själva – vi har haft de senaste åren. Här presenteras ny forskning inom integrerade arbetssätt med fokus på makt och intentioner.

  Åsa Lundquist Coey föreläsning

  Obalans i livet

  • Medan vi är upptagna med att skapa ”balans i livet” missar vi att det är obalans – motstånd och motsättningar – som skapar liv och utveckling. Team och individer reglerar gemensamt ”spänningen” i en arbetssituation via samtal och möten mot mål och resultat.

  Åsa Lundquist Coey föreläsning

  Kommunikation i komplexitet

  • Att ”bara prata” ger inte alltid de resultat man vill ha i olika arbetssituationer… en vass samtalsmetodik hjälper hela organisationen till att bli medvetna om och kunna använda olika sorters samtal och kommunikation vid olika tillfällen beroende på vad syftet med samtalet eller mötet är! (Mycket aha…)

  Åsa Lundquist Coey föreläsning

  Ta genvägar till målen!

  • Ja, ”Cut the corners”! – genvägar är generellt inte senvägar, tvärtom, de går faktiskt fortare och är mer effektiva än ”konventionella” arbetsmetoder. Vi byter färg så ofta på väggarna så grundmålningen behövs inte. Även organisationer kan sluta ”grundmåla” och istället använda metoder som är okonventionella, fördomsfria, snabbare och värdeskapande!

  Åsa Lundquist Coey föreläsning

  Arbetslycka och miljö

  • Vilka aktiviteter och förutsättningar främjar arbetsglädje och vad motiverar egentligen medarbetare och kollegor? Här visar Åsa på aktuell forskning samt metoder för hur ni tillsammans kan utveckla mer meningsfullhet och glädje i arbetet.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Åsa Lundquist Coey

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Åsa Lundquist Coey