Laddar innehåll ...

Aron Anderson - Inspiratör som gör det "omöjliga" möjligt

Aron Anderson

Inspiratör som gör det "omöjliga" möjligt

Svår sjukdom kullkastar livet, något Aron Anderson redan som barn fick erfara. Trots att, eller kanske på grund av att, cancern gjorde honom rullstolsburen har han skapat sig ett liv på egna villkor. Ett liv fullt av utmaningar, erövringar, sportande och äventyrande. Boka en mycket inspirerande föreläsning med honom hos oss på Athenas!

 

 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Knappt åtta år ung fick Aron Anderson ett ofattbart besked: han hade cancer. På sin åttonde födelsedag fick han sin första cellgiftsbehandling. Cancern var envis och krävde en omfattande operation som gjorde att han hamnade i rullstol. Men operationen räddade också hans liv – ett liv han i dag lever till fullo.

Aron Anderson har varit med i tre olika sporter i fyra olika Paralympics, åkt flera Vasalopp, cyklat till Paris och simmat till Åland. Dessutom har han genomfört en Svensk klassiker på under 24 timmar och bestigit Kilimanjaro. Allt detta utan hjälp av sina ben.

Trots att cancern drabbat honom flera gånger har Aron Anderson vägrat släppa taget om livet eller idrotten. Han är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt, och har en sällan skådad livsgnista och positivitet som smittar av sig på alla som möter honom.

Aron Anderson brinner för att hjälpa andra och är ambassadör för Barncancerfonden. Genom sina otaliga projekt och expeditioner har han under många år samlat in pengar till deras livsviktiga forskning och verksamhet. Han är även en mycket flitigt föreläsare som med över 100 föreläsningar per år hjälper några av Sveriges största företag att maximera sin potential och uppnå sina mål.

Boka en inspirerande föreläsning!

  Förverkliga drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft.

  • Aron Anderson vet vilken kraft den mentala inställningen kan utgöra. Nu delar han med sig av sina bästa tips till hur du och ditt team kan hitta en vinnande inställning och omvandla den till framgång i praktiken. “Ju större mål – desto bättre resa”.
  • I föreläsningarna får du ta del av en gripande livshistoria, men även framgångsstrategier för att nå riktigt stora mål.
  • Aron Anderson tar upp ämnen som bland annat teamwork, framgång, äventyr, motivation när det känns tungt, glädje, CSR och välgörenhetsarbete, humor, möjligheter, perspektiv och mål.
  • Boka en riktig inspirationsboost som bjuder på både gapskratt och mer allvarliga insikter. Alla föreläsningar skräddarsys efter dina önskemål och behov!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Aron Anderson

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden