Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Arijana Heinrici - Entreprenör, inredare och inspiratör

Arijana Heinrici

Entreprenör, inredare och inspiratör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Arijana Heinrici

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Arijana Heinrici hade en mycket tuff uppväxt i krigets Jugoslavien. En uppväxt som hade kunnat påverka hela hennes liv. Men hon valde en annan väg. I dag är hon en framgångsrik entreprenör och en av Sveriges mest inflytelserika inredare. Hon brinner för att hjälpa andra och delar nu med sig av sin starka historia för att visa att ingenting är omöjligt. Om du bara tror på dig själv finns inga gränser för vad du kan åstadkomma. Boka en inspirerande föreläsning!

När hon var liten somnade hon med kudden över huvudet och drömde sig bort till en annan värld. En värld utan slag och skrik, utan krig och bomber. I dag lever Arijana “Jana” Heinrici ett helt annat liv och somnar med huvudet på kudden och med ett leende på läpparna.

Arijana Heinrici växte upp i det forna Jugoslavien och hade en uppväxt som lätt hade kunnat leda in henne på destruktiva vägar i livet. På kvällarna hörde hon slag och gråt och drömde om ett lugnt och stillsamt liv. Om mat på bordet, värme och rent vatten. Om att slippa följa med till porrklubbar och möta nya kvinnor varje vecka hon skulle kalla för mamma. Om att slippa se krig och om att få bort bilden ur huvudet då tre av hennes syskon blev skjutna framför hennes ögon.

I dag är Arijana Heinrici, tack vare sin modiga mamma, i Sverige sedan många år tillbaka. Hon har vägrat att låta sin uppväxt styra hennes väg i livet och är i dag en framgångsrik entreprenör och en av Sveriges mest inflytelserika inredare och bloggare. Hon brinner för att hjälpa andra människor och visa att vi trots tragiska upplevelser och misslyckanden alltid har valet att resa oss upp igen. Och igen.

Arijana Heinrici delar med sig av en stark historia om krig och fruktansvärda upplevelser, men också om mod, viljestyrka och en förmåga att ta lärdom och vända motgång till framgång.

Boka en inspirerande föreläsning med Arijana Heinrici hos Athenas!

Visa föreläsningar med Arijana Heinrici

    Föreläsningar med Arijana Heinrici

    • Kontakta oss på Athenas för att få mer information om föreläsningar med Arijana Heinrici. Hon skräddarsyr föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Arijana Heinrici

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Arijana Heinrici