Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Aric Dromi -Futurist, digital filosof och professionell troublemaker

Aric Dromi

Futurist, digital filosof och professionell troublemaker

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Aric Dromi

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Aric Dromi är en internationellt efterfrågad föreläsare, futurist, digital filosof och - som han själv kallar det - professionell troublemaker. Hans jobb är inte att förutspå framtiden som sådan. Tyvärr är det omöjligt att veta exakt hur det blir. Men det han gör är att bredda perspektiv och öppna för nya sätt att tänka, så beslutsfattare lättare kan navigera i framtiden, oavsett vad som dyker upp. Boka en inspirerande föreläsning!

Hur ser bilen ut i framtiden? Eller snarare, hur kommer vi transportera oss? Det gäller att tänka på funktion, service och upplevelser i stället för de prylar vi har vant oss med. Detta talar Aric Dromi mer om i sina föreläsningar.

Aric Dromi jobbar som Chief Futurologist på Volvo Car Group, driver sitt egna företag och sitter i styrelsen för NTT Innovation Institute Inc. och UNLEASH, internationella organisationer som verkar för innovation och nytänkande idéer.

En futurist förutspår inte framtiden som sådan – i stället breddar de perspektiv och hjälper beslutsfattare att navigera i framtiden, oavsett vad som dyker upp. Detta gör Aric Dromi genom att måla upp sannolika potentiella framtidsscenarier och att jobba tillsammans med uppdragsgivaren för att försöka konkretisera framtider som borde ske.

Aric Dromi undersöker trender och fenomen inom områden som vetenskap och teknologi, ekonomi, politik, demografi och miljöfrågor för att sedan omvandla informationen till relevant kunskap för dig och din verksamhet.

Boka en inspirerande föreläsning med Aric Dromi!

Visa föreläsningar med Aric Dromi

  Föreläsningar med Aric Dromi (engelska)

  • Aric Dromi skräddarsyr sina föreläsningar för att hjälpa organisationer och individer att bättre förstå förändring. Han undervisar, inspirerar och öppnar vägar till nya sätt att tänka när han delar med sig av sin vision av den digitala framtiden. Efter en föreläsning med honom kommer du vara fylld av nya idéer, vidgade vyer och förväntan inför framtiden.
  • Ämnen som kan tas upp:
   – Rewiring Innovation (Digital Transformations)
   – Blended Reality
   – Autonomous Everything
   – The Hybrid Monetisation Models
   – Humanising Machines
  • Språk: engelska
Skicka en oförpliktande förfrågan på Aric Dromi

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Aric Dromi