Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Alla vardagar mellan kl. 8:00-17:00
profile-cover-generic-01-blue
Skicka en oförpliktande förfrågan på Arash Gilan

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Från iransk flykting till vd, googlecoach, författare och delägare i digital succébyrå. Arash Gilan har gedigen erfarenhet inom företagande och digitalisering och föreläser om just det, både i Sverige och utomlands. Och hans engagemang och kunskap går inte att ta miste på! Under en Arash Gilan föreläsning kan du räkna med att få både en ingående förståelse för digital marknadsföring och ovärderliga, praktiska verktyg till just ditt företag. Boka en Arash Gilan föreläsning i dag!

“Vi gjorde inget fel, men på nåt sätt blev det fel ändå.” De orden sa Nokias vd för några år sedan och det fastnade verkligen hos Arash Gilan. Han ägnar nu sin karriär åt att hjälpa andra företag att inte göra samma miss mitt i digitaliseringens tidsålder. “Det handlar inte om att göra fel, men att göra rätt saker i rätt tid för rätt personer,” är svaret enligt Arash Gilan.

Allt går om man bara vill – och kämpar för det förstås! Det har Arash Gilan lärt sig från sin mamma sedan barnsben och har sedan dess onekligen haft många järn i elden. Han är en flitigt anlitad föreläsare, både nationellt och internationellt, inom digitalisering, trender och marknadsföring. Arash är även utsedd till en av Sveriges främsta unga vd:ar, medgrundare och vd för en av nordens största digitala byråer, Viva Media. Arash är dessutom en av Googles Agency Coaches i Europa och har utbildat byråer i 12 länder i hur man bygger ett framgångsrikt bolag.

I 2016 släppte han succéboken Get digital or die trying tillsammans med business-konsulten Jonas Hammarberg. Författarna ville skapa en handbok i digitalisering, som fokuserar på vad som krävs och hur man ska göra helt konkret för att lyckas med sin digitala resa. “Det börjar alltid med ledarskapet,” hävdar Arash Gilan. Därför riktar sig boken till chefer och företagsledare. Tillsammans med en grundläggande vilja att förändras kan boken användas som ett verktyg för att hjälpa de igenom den digitala transformationen.

Ta chansen nu och få alla knep till att överleva digitaliseringen – boka en Arash Gilan föreläsning här hos Athenas!

Visa föreläsningar med Arash Gilan

    Arash Gilan föreläsning

    Boka en föreläsning

    • Arash Gilan föreläser om digitalisering och om hur man som företag konstant måste uppdatera sig för att följa med i den digitala världens snabba svängar.
    • Han pratar ofta om att ta bort alla buzzwords – coola ord utan mening – och skala av och konkretisera.När det kommer till just ditt bolag; hur vill du att den digitala versionen ska se ut, hur kommer du dit, och hur får du med dig folk?
Skicka en oförpliktande förfrågan på Arash Gilan

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring til oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Arash Gilan