Laddar innehåll ...

Anton Johansson (Foto Emil Karlsson) - Entreprenör, rådgivare och föreläsare

Anton Johansson

Entreprenör, rådgivare och föreläsare

Vad gäller att komma på och utveckla nya saker är Anton Johansson ett energiknippe. Trots sina unga år har han redan grundat flera verksamheter online och blivit känd som en nätexpert. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas!

 

 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Internet är en värld av möjligheter – åtminstone om du vet hur du ska skapa och tillvarata alla guldlägen. Anton Johansson är den unge entreprenören som har trendspanat, utvecklat och nätverkat på Internet under många år. Det fruktbara resultatet av hans entusiasm, nytänkande och ihärdighet är ett antal företag på nätet, t.ex. elbolaget ”Alltid” och hörlursbutiken ”Headler”.

Anton Johansson är specialiserad på IT, Internet, trender, e-handel och sociala medier. När han inte har utvecklat sina egna verksamheter har han bl.a. jobbat som affärs- och produktstrateg på Twingly och cirkulerat en del i olika mediesammanhang.

Särskilt intresserad av möten online, d.v.s. nätverkande och sociala interaktioner, lyfter Anton Johansson frågor som rör vikten av att förmedla ett tydligt budskap till sina kunder eller klienter. I dessa tider, präglade av transparens på nätet, är det särdeles viktigt att man är tydlig, har en stark profil och skapar förutsättningar för dialog. En dialog i vilken kunderna känner sig delaktiga och faktiskt vill delta.

Boka en inspirerande föreläsning med Anton Johansson hos Athenas!

Foto: Emil Karlsson

  Föreläsningar med Anton Johansson

  • Digitala trender & framtidens möjligheter
  • Konsten att sälja på nätet
  • Hur syns man i sociala medier i framtiden?
  • Entreprenörskap eller how to create your own luck
  • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Anton Johansson. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden