Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Faktorer som kännetecknar kraftiga och framgångsrika företag

Annika Steiber föreläsning

Annika Steiber

Hon har varit i Silicon Valley för att studera storföretagen. Nu delar hon med sig av sina insikter och lärdomar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Annika Steiber

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vilken företagsmentalitet ligger bakom vår tids mest framgångsrika företag och organisationer? Hur skapar man ledarskap och kultur för ständig innovation? Doktor Annika Steiber har studerat flera av världens mest framgångsrika bolag från insidan. Hon har själv varit en framgångsrik ledare på allt från startups till större företag och är i dag en efterfrågad föreläsare och rådgivare. Boka en Annika Steiber föreläsning och få reda på de allra senaste tendenserna inom strategisk management, ledarskap och innovation!

Bara en handfull forskare har fått studera Silicon Valleys megastjärnor såsom Google, Facebook och Tesla inifrån. Annika Steiber är en av dem. Under en Annika Steiber föreläsning berättar hon om hur hon lyckades ta sig dit, vad hon kommit fram till genom sin forskning och vilka faktorer som kännetecknar framtidens företag.

Annika Steiber, chalmerist, civilingenjör i industriell ekonomi och doktor i Management of Technology, fick möjlighet att göra något som få forskare fått göra. När hon skrev sin avhandling fick hon vistas på Googles huvudkontor Googleplex i det kaliforniska Silicon Valley. Där tittade hon närmare på den kreativa anda och innovationskraft som har blivit ett par av Googles kännetecken.

Studierna och avhandlingen utmynnade bl.a. i boken ”Googlemodellen”, som i dag används av flera olika sektorer som en handbok för ledarskap för ökad innovationskraft. 2016 utkom hennes senaste bok “The Silicon Valley Model – Management for Entrepreneurship”. Boken låg i flera veckor på Amazons ”Hot List” över nya managementböcker. I en Annika Steiber föreläsning delar hon med sig av hennes upplevelser.

Med en gedigen utbildning och erfarenhet som både ledare och forskare vet Annika Steiber vad som krävs för att skapa innovativa och framgångsrika företag. Hon är en mycket efterfrågad föreläsare med uppdrag för bl.a. Volvo, TeliaSonera och Ericsson.

Upplev en Annika Steiber föreläsning för att få en unik chans att titta på företagen från insidan, få reda på vilka nya vindar som blåser i innovations- och managementvärlden och lära dig hur man rent konkret går tillväga för att skapa ett ledarskap för ”disruption” och en stark innovationskultur.

Boka en Annika Steiber föreläsning idag hos oss på Athenas!

Läs mer i vår exklusiva intervju med Annika Steiber. Du hittar den här!

Visa föreläsningar med Annika Steiber

  Annika Steiber föreläsning

  Den digitala generationens storföretag: lärdomar från Silicon Valley

  • Världen förändras och teknologin utvecklas i en rasande takt. Därför måste vi också kunna ändra på hur vi leder och organiserar våra företag så att vi inte halkar efter.
  • Några av världens kändaste företag finns i Silicon Valley, ett område där det har utvecklats unika affärsnormer, och som har varit ledande i utvecklingen av informations- och kommunikationsteknologi.
  • Dessa normer, tillsammans med tillgång till den nyaste informations- och kommunikationsteknologin, antas ha bidragit till utvecklingen av en helt ny generation av stora företag. Baserat på världsunik forskning delar denna Annika Steiber föreläsning med sig av hennes upptäckter om vad som karakteriserar den här nya generationens företag.
  • Språk: svenska eller engelska.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Annika Steiber

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Annika Steiber