Laddar innehåll ...

Annika R Malmberg - Framgångsexpert

Annika R Malmberg

Framgångsexpert

När andra säger att vi ska varva ner säger Annika R Malmberg precis tvärtom. Hon tänder den där gnistan som får oss att vilja söka nya utmaningar och insikter. Med träffsäkra exempel visar hon hur man kan omvandla kritik till bränsle och brinna för något utan att brinna upp. Boka en av landets mest populära föreläsare som har inspirerat och motiverat tusentals människor – ledare, medarbetare, arbetsgrupper och säljare – till framgång, både hemma och på jobbet!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Annika R Malmberg bjuder på träffsäkra och roliga tolkningar av hur olika vi människor kan vara och de krockar som kan uppstå när vi ska försöka komma överens. Hon ger handfasta tips till hur vi kan ge feedback på ett smart sätt, kommunicera mer smidigt och vända avundsjuka och motgångar till vår fördel. Tusentals människor har redan låtit sig guidas till framgång av hennes inspirerande föreläsningar!

Förutom att vara en av landets i särklass mest eftertraktade föreläsare och utbildare är Annika R Malmberg konsult, artist, framgångsrik entreprenör och författare till inte mindre än fyra böcker, bland annat Make it work – En guide till fungerande relationer (2017).

Annika R Malmberg är VD för Hamilton Group, medlem i Association for Talent Development (ATD) och certifierad i EQI, ett verktyg som utvecklar emotionell intelligens, samt i kommunikationsverktyget Insights Discovery som beskriver personligheter genom färger. Dessutom är hon en aktiv multisportare som gillar tuff träning som mountainbike och terränglöpning.

Under 13 år jobbade Annika R Malmberg för Institutet för säljträning och ledarutveckling (ISL), där hon coachade säljare och ledare både i Sverige och utomlands. Numera är hon en rutinerad föreläsare som bjuder på mer än bara en presentation av fakta. Du får ta del av en engagerande föreställning, en show, med massor av humor och högt tempo.

Med historier hämtade ur vardagen och ett träffande bildspråk lär Annika R Malmberg oss att förstå oss själva och varandra bättre, samarbeta mer effektivt och bli skickligare ledare och säljare.

Boka Annika R Malmberg och ett peppande och inspirerande evenemang är säkrat! Alla föreläsningar och utbildningar skräddarsys efter dina önskemål.

Läs mer om Annika R Malmberg och hennes föreläsningar i vår exklusiva intervju. Du hittar den här!

    Vilken färg är du?

    • I denna föreläsning pratar Annika R Malmberg om olika färger – vilken färg är du eller dina medarbetare och hur ska ni göra för att matcha varandra?

    Lär dig leda så det märks

    • I denna föreläsning ger Annika R Malmberg dig handfasta tips på hur du kan utveckla ditt ledarskap och därmed få dina medarbetare att prestera bättre.

    Att lyfta varandra – gör varandra bättre

    • Är du en sådan som andra vill ha i sin grupp? I den här föreläsningen utvecklar du din kompetens att samarbeta med alla typer av människor och du lär dig ge konstruktiv feedback till både dig själv och andra. När du lyfter gruppen lyfter du också dig själv!

    Framgångsrikt samarbete – skapa vinnande team

    • Den här föreläsningen handlar om konflikter på arbetsplatsen och hur du och dina medarbetare ska gå tillväga för att skapa ett vinnande team som hittar lösningar när teamkänslan inte infinner sig.

    Tändvätska för hela teamet

    • Även det bästa av team kan behöva en nytändning ibland. Annika R Malmberg höjer temperaturen, lär er hitta er inre glöd och ett gemensamt mål. Passar perfekt till nästa kick-off!

    Tändvätska för motivation & arbetsglädje

    • Få saker får oss att må så bra som framgång. Hur definierar du framgång? Hur hittar du din inre glöd? I den här föreläsningen får du nyttiga verktyg för att identifiera dina styrkor, ta makten över hur andra uppfattar dig, omringa dig med skickliga människor och vända misslyckanden till något positivt. Boka en föreläsning som det står gnistor om!

    Framgångsrik feedback

    • Vem har rätt att ge kritik? Vad är viktigt att tänka på när man ska ge feedback? Hur skapar man en trovärdighet som får andra att lyssna på det man vill säga? I den här inspirerande föreläsningen visar Annika R Malmberg på de fallgropar och enorma möjligheter riktigt skicklig feedback för med sig.

    Presentationsteknik – skapa goda relationer i alla lägen

    • Här får du redskapen till att nå fram med ditt budskap. Både med hjälp av ditt tal och kroppsspråk.

    Framgångsrik försäljning – så lyckas du som säljare

    • Saker som personlighet, inställning, trovärdighet och professionalism är viktiga delar av säljandet. Ju bättre du behärskar dessa saker desto mer framgångsrikt blir ditt säljarbete. I den här föreläsningen med Annika R Malmberg får du lära dig mer om hur du vässar dessa inslag.

    Skaffa guldläge – så säljer du mer i butik

    • Få redskap till att förbättra dina försäljningssiffror. Föreläsningen passar såväl nybörjaren som den mer erfarna säljaren.

    Kundbemötande som imponerar

    • Lyft ditt kundbemötande till en helt ny nivå genom äkta omsorg och omtanke!

    Se klagomål som en gåva

    • Få saker kan imponera så mycket på kunder som en vänlig och generös hantering av reklamationer och klagomål. Lär dig se klagomålet som en fantastisk chans att göra det där lilla extra för kunden, något som kommer att betalas tillbaka mångfalt i form av good-will och trovärdighet.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Annika R Malmberg

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden