Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Bemötandet av personer med problemskapande beteenden

Annica Kosner föreläsning

Annica Kosner

Leg. psykolog som föreläser om lågaffektivt bemötande som metod för att hantera människor med problemskapande beteenden.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Annica Kosner

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Annica Kosner är legitimerad psykolog som i sitt arbete fokuserar på hanterandet av problemskapande beteenden. Med utgångspunkt från lågaffektiva metoder ger hon praktiska kunskaper baserat på senaste forskningen om hur man kan betrakta problemskapande beteenden, samt hur föräldrar, personal och människor omkring kan agera för att på bästa sätt hjälpa till. Boka en lärorik Annica Kosner föreläsning här hos Athenas! 

Annica Kosner har arbetat som psykolog i skolan och inom barn- och ungdomspsykiatrin, och har över 25 års erfarenhet. I nuläget genomför hon en specialistutbildning inom neuropsykologi. 

En Annica Kosner föreläsning tar avstamp i det lågaffektiva bemötandet, som är en metod som visat sig vara mycket hjälpsam och eftertraktad när det gäller hur man kan hantera problemskapande beteenden. Ett sådant sätt att betrakta problemskapande beteenden är som ett beteende som upplevs som ett problem för mottagaren. Det uppstår en negativ spiral med omgivningen, så frågan är delvis; hur kan omgivningen hantera problemet? Forskning har visat att detta synsätt på problemskapande beteenden, alltså att fokusera på omgivningen istället för beteendet i sig, har visat att beteendet kan ändras snabbare.

En Annica Kosner föreläsning ger dig/er:

 • Kunskap och praktiska verktyg utifrån aktuell forskning om lågaffektiva metoder – hur man bemöter människor med problemskapande beteenden
 • En pedagogisk och hjälpsam föreläsning för alla som kommer i kontakt med barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsrelaterade funktionsnedsättningar av något slag
 • En föreläsning som bygger på teorier och modeller med växande evidensbas som har visat sig vara mycket effektiv

Annica Kosners arbete vilar i grunden på tre ben; en humanistisk grundsyn, neurokompetens och etik. En Annica Kosner föreläsning riktar sig till socialförvaltningar, skolor, familjehem, boenden, verksamheter för personer med behov av särskilt stöd, privata företag samt privatpersoner.

Boka en lärorik och spännande Annica Kosner föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Annica Kosner

  Annica Kosner föreläsning

  Humanistiska synsätt och lågaffektiva metoder vid problemskapande beteenden

  • En Annica Kosner föreläsning som vänder sig till dig som önskar fördjupad praktisk kunskap om att möta personer med problemskapande beteenden utifrån aktuell forskning om lågaffektiva metoder.
  • Föreläsningen grundar sig bl.a i Ross W Greenes teorimodeller, CPS-modellen och andra teorier som ingår i det lågaffektiva tankesättet.

   

   

Skicka en oförpliktande förfrågan på Annica Kosner

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Annica Kosner