Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Psykologi på ett lättillängligt och givande sätt

Anna Bennich Karlstedt föreläsning

Anna Bennich Karlstedt

Psykologiska fenomen från flum till något enkelt och konkret. Anna hjälper dig förbättra vardagen och arbetsplatsen!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anna Bennich Karlstedt

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad har stress, sömnsvårigheter, kärlek, svartsjuka och kommunikation gemensamt? Allt börjar och slutar inne i ditt eget huvud. Anna Bennich Karlstedt är skicklig på att omvandla abstrakta psykologiska fenomen till lättförståelig, vardagsnära kunskap. Med stor kompetens och mycket humor ger hon dig redskapen att hantera konflikter, stress, kriser och kränkande behandling både på jobbet och hemma. Boka en Anna Bennich Karlstedt föreläsning hos oss på Athenas!

Anna Bennich Karlstedt är en flitigt anlitad psykolog och föreläsare som cirkulerar i många olika sammanhang. När hon inte är på sin klinik i Gamla stan handleder hon arbets- och ledningsgrupper på företag, skriver böcker, krönikor och leder företag.

Anna Bennich Karlstedt har i många år jobbat med att studera, bedöma och vägleda personer inför olika uppdrag. Hon var länge engagerad i företagshälsovården innan hon startade egen firma med fokus på kognitiv beteendeterapi (KBT), föreläsningar och utbildning på olika verksamheter och universitet. Så småningom blev hon handplockad till ett rekryteringsföretag som HR-konsult och senare som personalchef på ett byggföretag.

Vi har kunnat se Anna Bennich Karlstedt i flera tv-produktioner, bland annat i “Blackout” på SVT, “Helt sjukt” och “Nyhetsmorgon” på TV4. Hon svarar på allmänhetens frågor på sajten Psykologiguiden, är stående expert i tidningen MåBra och författare till två böcker: “Sjukt stressad” och “Vägen genom skilsmässan – att hantera en förlorad kärleksrelation”.

Du kan dra nytta av psykologiskt kunnande i alla aspekter av livet. Allt vi uppfattar som “livet” händer nämligen inne i våra huvuden och det som händer i våra huvuden kallas psykologi. En Anna Bennich Karlstedt föreläsning omvandlar psykologiska teorier och forskningsrön till smarta verktyg du kan använda i vardagen. Hon talar gärna om ämnen som stress, sömn, depression och ångest, relationer, kommunikation och ledarskap.

Med kalla fakta och konkreta metoder tvättar en Anna Bennich Karlstedt föreläsning effektivt bort flumstämpeln från psykologi, samtidigt som du blir betydligt bättre på att förstå både dig själv, dina medarbetare och kunder. Boka en inspirerande och rolig Anna Bennich Karlstedt föreläsning idag hos oss på Athenas!

Foto: Caroline Andersson

Visa föreläsningar med Anna Bennich Karlstedt

  Anna Bennich Karlstedt föreläsning

  Sjukt stressad

  • En föreläsning om stress och hur vi kan hantera en allt hetsigare vardag utan att gå sönder. På ett träffsäkert och målande sätt beskriver Anna Bennich Karlstedt vad för processer som sätts igång inom oss när vi råkar ut för stressrelaterade problem. Du får konkret tips och verktyg som du kan börja använda direkt.
  • Anna kan även gå in närmare på många av de vanligaste stressrelaterade frågorna som ofta uppstår på arbetsplatser och vad kan vi göra för att förhindra problemen innan det hunnit gå för långt. Hon ger också flera underhållande exempel från vardagen som alla känner igen sig i.

  Anna Bennich Karlstedt föreläsning

  Här är tonen rå men hjärtlig – att jobba arbetsklimatsmart i organisationen

  • En föreläsning som bland annat tar upp kränkningar, tystnadskultur och nolltolerans samt ger verktyg för hur ni konkret kan arbeta.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anna Bennich Karlstedt

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anna Bennich Karlstedt