Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

En mästerkonditors recept på framgång

Anders Oskarsson

Anders Oskarsson

Anders Oskarsson är mästerkonditorn som föddes till att skapa konstverk i form av bakverk

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Oskarsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anders Oskarsson är en prisad konditor och hantverkare i ätligt material. Att kombinera smaker och bygga konstverk i form av bakverk och desserter är något han är född till att göra. Med en framgångsrik tävlingskarriär bakom sig, har han blivit utsedd till Juniorvärldsmästare i marsipanmodellering och vunnit titlar som Världens bästa konditor, Årets konditor och Konditoriernas konditor.

Därför ska du boka en Anders Oskarsson föreläsning:

 • Boka en söt föreläsning med Anders Oskarsson via oss på Athenas
 • Föreläsningarna passar både för mässor och företag som önskar en inspirationsstund och ett litet smakprov på de bästa pralinerna som mänskligheten smakat.

Konstnärliga Anders Oskarsson bestämde sig för att bli konditor redan som fyraåring. Som ung bytte han ut nattlivet mot bageriet. När hans vänner köade till krogarna på lördagskvällarna gick Anders istället till jobbet. I värmen inne på bageriet, ensam med doften av smör och socker ständigt närvarande, hittade Anders hem. Hans dröm om att bli konditor var dock inte riktigt lika självklar för alla i hans närhet. När Anders senare i livet började studera Livsmedelsteknik i Kalmar tyckte en av hans lärare att Anders istället borde satsa på en karriär som styckare. Lyckligtvis lät han sig inte påverkas av lärarens ord och år 1996 tog han hem titeln som Juniorvärldsmästare i marsipanmodellering i Milan. Utöver den stolta vinsten har han i sin tjugoåriga tävlingskarriär utsetts till både Årets konditor 2015 samt Världens bästa konditor och Konditorernas konditor 2017. Han har även varit chefskonditor i kocklandslaget och coachat deltagarna i finska kocklandslaget.

Med en framgångsaga till tävlingskarriär bakom sig, ligger numera allt fokus på hemmaplan i Oskarshamn där han driver Nilssons konditori. Med ledorden bra kvalité, känsla och att arbeta från grunden har konditoriet utsetts till årets konditori två gånger om av White guide. Med innovativa bakverk som semmelwrapen och prinsesstacos har konditoriet blivit mycket populärt. Hur många timmar han egentligen har spenderat på Nilssons konditori, har han svårt att räkna. Tiden springer ju lätt iväg när man arbetar med något man älskar.  Att börja dagen ensam med bara sina tankar, en deg och en kopp kaffe som sällskap är en känsla som får Anders Oskarsson att älska sitt jobb än idag.

Boka en Anders Oskarsson föreläsning idag via oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Anders Oskarsson

  Anders Oskarsson föreläsning

  Söta samtal 

  • Boka en inspirationsstund till ert företag och ta del av Anders Oskarssons spännande resa med ingredienser som hårt arbete, en stark övertygelse och mod att våga tro på sina drömmar.
  • Lyssna till ett intresseväckande scensamtal mellan Anders Oskarsson och hans vän och inspiratör Jens Harrysson om vägen till framgång.
  • Inspireras av spännande samtal mellan de båda vännerna om hur man hittar drivkraften att lyckas och tro på sig själv.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Oskarsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Oskarsson