Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Anders Landgren - Konsult, föreläsare och HR-expert

Anders Landgren

Konsult, föreläsare och HR-expert

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anders Landgren

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Har du någon gång funderat på vad som kommer att krävas av framtidens ledare? Vilken typ av ledare kommer att kunna leda morgondagens framgångsrika företag i en värld där vi människor för det mesta inte agerar rationellt utan på mer känslomässiga grunder? Anders Landgren brinner för dessa frågor och kombinerar forskning med egna erfarenheter för att hjälpa företag att lyckas i sina förbättringsarbeten.

Anders Landgren insåg tidigt att ledarskap är en framgångsfaktor och ett starkt konkurrensmedel. I dag är han en flitigt anlitad föreläsare och konsult som hjälper företag att bli mer framgångsrika genom att introducera framtidens nya ledarskap och en mer värderingsstyrd arbetsmodell.

Anders Landgren började sin karriär som skidlärare och fortsatte sedan i olika operativa ledarroller. Under många år var han HR-chef för Skistar där han grundade Skistar Academy innan han sadlade om till att arbeta som föreläsare och konsult på heltid.

Vad är ett framgångsrikt ledarskap? Anders Landgren menar att det handlar om att bli mer medveten om hur känslor påverkar miljöer där idéer, motivation och talang kan utvecklas. Framgång kommer i allt större utsträckning att definieras av vilka organisationer som har mest motiverade och engagerade medarbetare. Under sina föreläsningar visar Anders Landgren hur man med konkreta verktyg kan skapa detta.

Anders Landgren har en sällsynt stark empatisk och analytisk förmåga. Han är den gode lyssnaren, rådgivaren och utmanaren som skräddarsyr ett upplägg som passar just dig och din organisation. Service, attityder, kommunikation, försäljning, kundbemötande och värderingar ligger honom speciellt varmt om hjärtat.

Boka en föreläsning hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Anders Landgren

    Från ambition till vision – från direktstyrning till personliga överenskommelser

    • I dag förstår vi att direktstyrning inte fungerar på människor. Det gäller i stället att  locka fram motivation och få medarbetarens och företagets vision att likna varandra så mycket som möjligt.
    • Anders Landgren bjuder i denna föreläsning på smarta verktyg till hur du gör en vision attraktiv genom att ladda den med känslor och bilder, städa bort onödiga regler och få medarbetarna att verkligen vilja ge sitt allt för att ni ska uppnå er gemensamma vision.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anders Landgren

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Landgren