Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Anders Haglund

Anders Haglund

Framgångscoach, mental tränare och inspiratör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anders Haglund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Transformativa framgångscoachen Anders Haglund har genom sina livstransformerande tankar kring framgång och prestationer hjälpt otaliga människor att förändra sina liv till det bättre. Genom att tillämpa välutvecklade strategier coachar han dig att ta fram den allra bästa sidan hos dig själv, privat såväl som på arbetsplatsen. Få redskap till att överträffa dig själv - boka en föreläsning med Anders Haglund hos Athenas!

Anders Haglund har över 15 års erfarenhet av att coacha människor till att plocka fram det bästa ur sig själva.

De allra tyngsta motgångar kan vändas till lysande framgångar. Åtminstone i händerna på en person som fått rätt redskap till mental träning och prestation. Efter att ha fått en skada i foten trodde Anders Haglund att han skulle behöva lägga ner golfandet. Istället fortsatte han att spela golf – och blev ett proffs.

Efter framgångarna inom golfen utbildade sig Anders Haglund till både certifierad NLP Trainer och framgångscoach. Han är i dag verksam som mental tränare och rådgivare och har har coachat såväl Sveriges Olympiska Kommitté som privatpersoner till ökad livskvalitet och prestationsförmåga.

Att Anders Haglund började intressera sig för mental träning, personlig utveckling och coachning har delvis att göra med att han på toppen av sin golfkarriär skadade sin axel. Detta innebar att han ena dagen spelade som ett proffs på frammarsch för att nästa dag spela som en nybörjare. Han började då studera framgångscoachning och gjorde sig med tiden värdefulla insikter om hur man kan guida andra människor till topprestationer. Genom detta nya fokus vände han återigen en personlig och professionell motgång till en oerhörd framgångshistoria.

Boka en föreläsning hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Anders Haglund

  Bättre än du kan tänka dig!

  • Känner du ibland att du har det så bra att du borde må bättre? Att du har potential som inte riktigt får komma till sin rätt?
  • Oavsett om det rör sig om att agera optimalt på ett vardagsmöte eller en akut krissituation är det viktigt att vi kan plocka fram vårt bästa jag när det gäller.
  • Vad är hemligheten bakom att lyckas prestera när det gäller? Anders Haglund vet. Och inte nog med det – han lär oss hur lätt det är!

  Ta din framgång till nya höjder!

  • I denna föreläsning hjälper Anders Haglund dig och dina medarbetare till att maximera er försäljning. Han tillhandahåller nyttiga redskap som optimerar ert kundbemötande. Kunderna blir inte bara nöjdare, de skickar andra till er.
  • Du får ta del av de bästa knepen för att nå framgång som ledare och råd om hur du ska få din verksamhet att fungera smidigt. Är du elitidrottare får du handfasta tips på hur du kan prestera bättre inom just din sport och på så sätt att nå dina mål snabbare.
  • De principer denna föreläsning bygger på har även hjälpt barn med inlärningsproblem och vuxna med att bli av med rädslor och fobier.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anders Haglund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Haglund