Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Podcastduo som bryter normer och tabuer om sex & sexualitet

Alla våra ligg föreläsning - Lets talk about sex, baby

Alla våra ligg

Duon bakom en av Sveriges största poddar håller tabu-brytande föreläsningar om kroppen, sex och samlevnad för ungdomar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Alla våra ligg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Alla våra ligg vill avdramatisera sex! De pratar öppet om sex, på ett lustfyllt och lättsamt sätt, för att uppmuntra andra till att ha samma snack med sin partner och sina vänner. Det blir mycket skratt, härliga tips och dessutom många insiktsfulla tankar om det ofta tabubelagda sexet. Deras föreläsning öppnar upp för en ärlig diskussion om kroppen och sex, och uppmuntrar människor till att äga sin egen njutning. Var med och bryt tabun - boka en Alla våra ligg föreläsning!

Alla våra ligg och deras lyssnarskara är rörande överens om att sexualundervisningen i skolan nuförtiden inte är så uppdaterad och informativ som man skulle önska. Därför delar de sina tankar, känslor och erfarenheter i olika forum, där de på ett lättillgängligt sätt öppnar upp om sex, sexualitet och kroppen.

Den frispråkiga och energiska duon, Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, är grundarna till succépodcasten Alla våra ligg. Sedan lansering i 2016 har podden blivit en av Sveriges största och toppar listorna vecka efter vecka. Podden vann ”Guldörat” för ”Årets podd 2018” på Radiogalan och var även nominerad till ”Årets podcast” på Guldtuben – nordens största gala för digitala kreatörer.

De har fått mycket positiv feedback på podden, och deras lyssnare berättar att podden har gett dem bättre självförtroende när det kommer till att prata om sex. Duons hjärtefråga är att avdramatisera sex och inspirera folk till att våga ta ansvar för sin egen njutning. Därför har de också tagit fram Liggboxen, med sin slogan: “Varför slösa tid på dåligt sex, när det är så enkelt att göra det bra?.” Liggboxen går i poddens fotspår, då den uppmanar folk att utforska, prioritera och prata om sina sexliv. Men det slutar inte där! Alla våra ligg har dessutom sin egen Youtube-kanal och har även gjort en webbserie på SVT Edit som heter Riktigt bra sex – nu också för tjejer.  

Under en Alla våra ligg föreläsning får speciellt ungdomar svar på sina frågor om kroppen, sex och förväntningar. Duon har utgått från frågeställningen “Vad önskar vi själva att vi visste när vi var yngre?” och format föreläsningen utifrån det. De bryter snabbt isen med deras personliga, ärliga och verkliga sätt att prata om ofta jobbiga och pinsamma ämnen. Därför har de extra lätt att prata med ungdomar, och blir flitigt bokade till olika skolevenemang. Boka en Alla våra ligg föreläsning hos Athenas i dag!

Visa föreläsningar med Alla våra ligg

  Alla våra ligg föreläsning

  • Vad är normalt? Finns det några rätt och fel? Dessa och liknande frågor blir besvarade i denna föreläsning.
  • Amanda och Anna pratar om sårbarhet, sex och relationer på ett äkta, personligt och öppet sätt, som tilltalar speciellt unga.
  • Målgruppen är ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern, men också vuxna som arbetar med unga (bl.a. lärare, idrottsledare och rektorer).
  • Boka en viktig, aktuell föreläsning där svåra ämnen tas upp på ett lättsamt och underhållande sätt!

  Boka Alla våra ligg

  • Duon kan bokas som konferencierer, programledare och föreläsare.
  • De kan också bokas som ett underhållande inslag vid t.ex. ett företagsevent.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Alla våra ligg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Alla våra ligg