Laddar innehåll ...

Alexander Pärleros föreläsning - Superentreprenören bakom Framgångspodden

Alexander Pärleros

Superentreprenören bakom Framgångspodden

Allt han rör vid blir till guld; före detta röjdykare i svenska armén, elitsimmare, VM-bronsmedaljör i MMA, grundare av flera lyckade företag och just nu innehavare av Sveriges största podcast, Framgångspodden. Eldsjälen Alexander Pärleros har en avundsvärd drivkraft och en vilja att både utvecklas personligt och att inspirera andra. En Alexander Pärleros föreläsning utvecklar ditt entreprenörskap, boostar din motivation och visar dig vägen till framgång. Boka den inspirerande föreläsningen i dag!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Alexander Pärleros har stora framtidsplaner och siktar mot att bli lika stor som Elon Musk och Richard Branson. Han har redan blivit nominerad till Årets Supertalang och årets Superkommunikatör, och Framgångspodden har över 1 miljon lyssnare i månaden. Men vad är hans egen definition av framgång?

Pengar? Berömmelse? Lycka? I början var Alexander Pärleros väldigt imponerad av personer som hade tjänat mycket pengar. Nu ser han däremot framgång som något större – att göra någonting meningsfullt och att dela med sig av det. Själv vill Alexander Pärleros göra världen lite bättre, steg för steg. “Jag vill inspirera och motivera andra människor och på den vägen få andra att följa sina drömmar,” säger Alexander Pärleros.

Med Framgångspodden, Youtube-serien Framgångsbilen och sin nya bok Framgångsboken har han kommit en bra bit på vägen. I boken berättar han om sin egen resa mot framgång och inspirerar med tips inom visualisering, tidsoptimering, målsättning och hantering av motgångar. Detta vill du också få ta del av i hans föreläsningar, som handlar om hur man ägnar sitt liv åt sin passion och fortsätter att pusha och utmana sig själv.

Boka en tankeväckande och inspirerande Alexander Pärleros föreläsning här på Athenas!

    Boka en Alexander Pärleros föreläsning

    • Alexander Pärleros delar med sig av sin karriär- och livsresa, från McDonalds till startuppen Mobilio.
    • Föreläsningen handlar om entreprenörskap, vägen till framgång, personlig motivation, målsättning och om att följa sina drömmar.
    • Föreläsningen anpassas efter just ditt evenemang!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden