Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Alexander Pärleros föreläsning - Superentreprenören bakom Framgångspodden

Alexander Pärleros

Superentreprenören bakom Framgångspodden har inspirerande föreläsningar om sin livsresa, att bli en bra säljare och om framgång

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Alexander Pärleros

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Allt han rör vid blir till guld; före detta röjdykare i svenska armén, elitsimmare, VM-bronsmedaljör i MMA, grundare av flera lyckade företag och just nu innehavare av Sveriges största podcast, Framgångspodden. Eldsjälen Alexander Pärleros har en avundsvärd drivkraft och en vilja att både utvecklas personligt och att inspirera andra. En Alexander Pärleros föreläsning utvecklar ditt entreprenörskap, boostar din motivation och visar dig vägen till framgång. Boka den inspirerande föreläsningen i dag!

Alexander Pärleros har stora framtidsplaner och siktar mot att bli lika stor som Elon Musk och Richard Branson. Han har redan blivit nominerad till Årets Supertalang och årets Superkommunikatör, och Framgångspodden har över 1 miljon lyssnare i månaden. Men vad är hans egen definition av framgång?

Därför ska du ta del av en Alexander Pärleros föreläsning:

 • Hans recept på framgång väcker nya tankegångar, idéer och inspirerar till förändring!
 • Ta del av en föreläsning med en person som lyckats med nästan allt han gett sig in i – lär dig om hans filosofi och hur man själv kan anamma det!
 • Oavsett bransch eller syfte så kan Alexander Pärleros föreläsning motivera och väcka intresse för framgång och lycka på ditt sätt i ditt liv

Pengar? Berömmelse? Lycka? I början var Alexander Pärleros väldigt imponerad av personer som hade tjänat mycket pengar. Nu ser han däremot framgång som något större – att göra någonting meningsfullt och att dela med sig av det. Själv vill Alexander Pärleros göra världen lite bättre, steg för steg. “Jag vill inspirera och motivera andra människor och på den vägen få andra att följa sina drömmar,” säger Alexander Pärleros.

Med Framgångspodden, Youtube-serien Framgångsbilen och sin nya bok Framgångsboken har han kommit en bra bit på vägen. I boken berättar han om sin egen resa mot framgång och inspirerar med tips inom visualisering, tidsoptimering, målsättning och hantering av motgångar. Detta vill du också få ta del av i hans föreläsningar, som handlar om hur man ägnar sitt liv åt sin passion och fortsätter att pusha och utmana sig själv.

Boka en tankeväckande och inspirerande Alexander Pärleros föreläsning här på Athenas!

Visa föreläsningar med Alexander Pärleros

  Boka en Alexander Pärleros föreläsning

  • Alexander Pärleros delar med sig av sin karriär- och livsresa, från McDonalds till startuppen Mobilio.
  • Föreläsningen handlar om entreprenörskap, vägen till framgång, personlig motivation, målsättning och om att följa sina drömmar.
  • Föreläsningen anpassas efter just ditt evenemang!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Alexander Pärleros

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Alexander Pärleros