Laddar innehåll ...

Alexander Björnfot föreläsning - Mental träning

Alexander Björnfot

Alexander Björnfot har spännande föreläsningar om mental träning, stresshantering och känslomässig kontroll

Kan man lära sig kontrollera tankar och känslor? Javisst! Med rätt rådgivning, verktyg och träning visar en Alexander Björnfot föreläsning att det är möjligt. Tillsammans med Alexander tränas ni på att bli bättre samt effektivare kommunikatörer och ges råd till hur man tränar upp sin mentala styrka. Boka en spännande Alexander Björnfot föreläsning idag hos oss på Athenas! 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Saker och ting går inte alltid som man tänkt sig. Och när det tuffa inträffar är det lätt att hamna i negativa känslomässiga loopar. Men livet är för kort för att må dåligt, och genom att förbättra vår kommunikation till oss själva kan vi lära oss lyfta oss själva från det negativa. Alexander Björnfot är coach och certifierad ”Strategic Intervention Coach” från RMTcenter i Kalifornien. 

En Alexander Björnfot föreläsning ger er:

 • Fem verktyg till att träna upp sin mentala och känslomässiga kontroll
 • Nya kunskaper och lärdomar om vad tankemönster innebär och hur vi med hjälp av kommunikation kan få oss själva att må bättre
 • Verktyg och råd till hur vi kan hantera stress på ett effektivt sätt

Alexander Björnfots filosofi går i linje med det gamla kinesiska ordspråket som lyder ”Om du ger en man en fisk blir han mätt för en dag, men om du tar mannen till vattnet och lär honom fiska kan han mätta sig för en livstid”. Alexander erbjuder coachning som hjälper andra att hjälpa sig själva på kortast möjliga tid och med det bästa resultatet. Han bryr sig om sina kunder och klienter och utmanar på ett uppriktigt sätt till framsteg och att bidra till att just du ska bli en bättre och hälsosammare person.

Boka en spännande och utvecklande Alexander Björnfot föreläsning idag här på Athenas!

  Alexander Björnfot föreläsning

  Att bemästra sina känslor

  • Fem verktyg till att träna upp sin mentala och känslomässiga kontroll
  • Syftet med föreläsningen är att stärka åhörarens känslomässiga beredskap och förmåga att kontrollera tankar och känslor
  • Föreläsningen inriktar sig mot inspiration, personligt ledarskap och stresshantering

   

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden