Laddar innehåll ...

Alex & Sigge - Entreprenörer, författare, producenter och sociala medier-experter

Alex & Sigge

Entreprenörer, författare, producenter och sociala medier-experter

Alex Schulman och Sigge Eklund är två namn man känner igen. Var för sig är de två slagkraftiga kultur- och medieprofiler och det är därför inte svårt att räkna ut att de är riktigt vassa tillsammans. Det ser vi exempel på i deras podcast som varje vecka når ut till en kvarts miljon människor. Boka en föreläsning med Alex & Sigge hos oss på Athenas för att ta del av en spännande historia och få tips och råd på hur man når ut i mediebruset!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Det är inte så lätt att göra sin stämma hörd i det allt mer högljudda mediebruset. Detta har både Alex Schulman och Sigge Eklund fått erfara. Länge fick de kämpa på sina respektive håll för att nå ut till Sveriges befolkning. Till slut lyckades de skapa sig framträdande roller i medie- och kultursamhället, inte minst som duon Alex & Sigge.

2012 drogs ridån till ”Alex & Sigges podcast” upp. Podcastens framgång var snart ett faktum och samma år lyckades den vinna både ”Bästa svenska podcast” och ”Bästa originalkanal” i Svenska podradiopriset. Framgångarna har fortsatt sedan dess och de har kammat hem åtskilliga nya priset för sin pod. Under tiden har de också startat upp youtubekanalen ”Alex & Sigge” där man kan få se regisserade videoklipp med humoristiska inslag.

Hur startar man en egen youtubekanal och hur når man framgång med sin egen podcast? Alex & Sigge tipsar gärna om hur du kan nå fram i bruset och bli en digital medieentreprenör. I en föreläsning med Alex & Sigge får du  handfasta råd, roliga anekdoter och en stor dos inspiration!

 

I samarbete med Promotor Media

    Hur man når ut i bruset

    • Länge fick de kämpa för att förtjäna sin plats i medieljuset. Sigge Eklund och Alex Schulman försökte båda två på varsitt håll nå ut till den publik de så desperat längtade efter.
    • År 2009 var de båda halvkända och halvmisslyckade när de möttes på middag. Middagens diskussioner blev startskottet för den otroligt populära podcasten ”Alex & Sigges podcast” som de nu driver tillsammans.
    • Ta del av en spännande historia om hur de lyckades vända motgång till framgång och hur de till slut lyckades överrösta mediebruset.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden