Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Konkreta tips och råd om författarskap och att nå ut i mediebruset

Alex Schulman föreläsning

Alex Schulman

Prisad författare och medieentreprenör med föreläsningar om vikten av nätverkande och skrivande

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Alex Schulman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Alex Schulman har blivit ett välkänt namn inom medie- och kulturvärlden. Som ökänd bloggare, författare, producent, poddare och programledare har han provat på det mesta - och framför allt lärt sig hur man når ut till en publik och skapar sig ett namn. Boka en Alex Schulman föreläsning hos oss på Athenas för att få konkreta tips och råd på hur också du kan göra dig hörd genom mediebruset!

Alex Schulman visste att han hade en publik. Frågan var bara hur han skulle nå ut till den. I dag har han knäckt koden och kan både titulera sig superbloggare, skapare av prisad podcast och framgångsrik författare.

Alex Schulman startade sin blogg ”Att vara Alex Schulman” år 2007 och det dröjde inte länge förrän bloggen blev en av Sveriges mest lästa bloggar. Sedan dess har han använt sin skrivförmåga och öppenhet i andra format och har bland annat varit krönikör, kolumnist och författat inte mindre än sex böcker.

År 2012 mötte han sin nuvarande kollega Sigge Eklund och tillsammans startade de den prisbelönta podcasten ”Alex & Sigges podcast” som i dag är en av Sveriges största. Han är en hyllad författare som med sina senaste böcker ”Bränn alla min brev” och ”Glöm mig” fått motta priser och lovord från recensenter. I dag är han aktuell som manusförfattare och regissör till pjäsen ”Tröstrapporter” som kommer framföras på Dramatens stora scen. Man kan säga att Alex Schulman tagit ett steg in i finrummet.

Med många strängar på sin lyra har han skapat sig en gedigen erfarenhet av kultur och media som han nu är beredd att dela med sig av. Boka en Alex Schulman föreläsning för att lära dig mer om skrivande och att nå ut i bruset!

I samarbete med Promotor Media

Foto: Johan Ljungström

Visa föreläsningar med Alex Schulman

  Alex Schulman föreläsning

  Ditt nätverk är allt

  • Denna Alex Schulman föreläsning handlar om att mycket – ja, egentligen allt – har att göra med vilket personligt nätverk man lyckats skaffa sig. Ens nätverk kan avgöra vilket jobb man får, i vem man finner kärleken och vilka möjligheter man stöter på. Alex Schulman varvar dessa upptäckter med anekdoter om hans erfarenheter från kändisstockholm.

  Alex Schulman föreläsning

  Så når du ut i sociala medier

  • Alex Schulman har provat på det mesta inom sociala medier och har även lärt sig hur man bör bära sig åt för att nå ut med sociala mediers hjälp. I denna Alex Schulman föreläsning delar han med sig av ovärderlig information om hur du med små medel lyckas skapa dig ett namn.

  Alex Schulman föreläsning

  Om skrivande

  • Som för många författare tog det ett tag innan han blev accepterad och publicerad. Till slut lönade sig dock mödan och i dag är han en uppskattad och produktiv skribent. Hur går man tillväga som oetablerad författare som vill leva på sitt skriveri? I denna Alex Schulman föreläsning delar han med sig av nyttiga tips och råd i frågan.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Alex Schulman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Alex Schulman