Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Konkreta tips och råd om författarskap och att nå ut i mediebruset

Alex Schulman

Alex Schulman

Prisad författare och medieentreprenör med föreläsningar om vikten av nätverkande och skrivande

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Alex Schulman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Alex Schulman har blivit ett välkänt namn inom medie- och kulturvärlden. Som ökänd bloggare, författare, producent, poddare och programledare har han provat på det mesta - och framför allt lärt sig hur man når ut till en publik och skapar sig ett namn. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas för att få konkreta tips och råd på hur också du kan göra dig hörd genom mediebruset!

Alex Schulman visste att han hade en publik. Frågan var bara hur han skulle nå ut till den. I dag har han knäckt koden och kan både titulera sig superbloggare, skapare av prisad podcast, framgångsrik författare och mannen med ett av Sveriges största Twitter-konton.

Alex Schulman startade sin blogg ”Att vara Alex Schulman” år 2007 och det dröjde inte länge förrän bloggen blev en av Sveriges mest lästa bloggar. Sedan dess har han använt sin skrivförmåga och öppenhet i andra format och har bland annat varit krönikör, kolumnist och författat två självbiografier.

Alex Schulman begränsar sig dock inte till skrivande. År 2012 mötte han sin nuvarande kollega Sigge Eklund och tillsammans startade de den prisbelönta podcasten ”Alex & Sigges podcast” som i dag är en av Sveriges största.

År 2013 tog Alex det modiga klivet upp på scenen. I sin föreställning ”Älska mig!” diskuterade han vårt bekräftelsebehov och dess baksida i en tidsålder då ens välmående till viss del kan definieras utifrån hur många likes man lyckats skrapa ihop på en filtrerad bild på sociala medier. Sedan dess har han hunnit med ytterligare en föreställning tillsammans med Sigge Eklund i ”Meningen med livet”.

Med många strängar på sin lyra har han skapat sig en gedigen erfarenhet av kultur och media som han nu är beredd att dela med sig av. Boka en föreläsning med Alex Schulman för att lära dig nå ut!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Alex Schulman

  Ditt nätverk är allt

  • Denna föreläsning handlar om att mycket – ja, egentligen allt – har att göra med vilket personligt nätverk man lyckats skaffa sig. Ens nätverk kan avgöra vilket jobb man får, i vem man finner kärleken och vilka möjligheter man stöter på. Alex Schulman varvar dessa upptäckter med anekdoter om hans erfarenheter från kändisstockholm.

  Så når du ut i sociala medier

  • Alex Schulman har provat på det mesta inom sociala medier och har även lärt sig hur man bör bära sig åt för att nå ut med sociala mediers hjälp. Han sitter på ovärderlig information om hur du kan tillämpa hans strategier för att med små medel lyckas skapa dig ett namn.

  Om skrivande

  • Som för många författare tog det ett tag innan han blev accepterad och publicerad. Till slut lönade sig dock mödan och i dag är han en uppskattad och produktiv skribent. Hur går man tillväga som oetablerad författare som vill leva på sitt skriveri? Alex Schulman delar med sig av nyttiga tips och råd i frågan.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Alex Schulman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Alex Schulman