Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Adam Alsing - Radiopratare och programledare
Skicka en oförpliktande förfrågan på Adam Alsing

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Letar du efter en erfaren och folkkär konferencier, moderator eller värd till ditt event? Se hit! Med en imponerande meritlista vad gäller kultur- och nöjesliv har Adam Alsing minst sagt vanan inne. Boka honom på Athenas för ett oförglömligt evenemang!  

Få delar Adam Alsings breda erfarenhet av underhållningsbranschen. Efter åtskilliga tv-program, framträdanden och radioprataruppdrag har han koll på hur man fängslar en publik!

Adam Alsing har länge figurerat i tv-rutan. Hans karriär startade på TV4 men det dröjde inte länge förrän han fick en egen talkshow på TV3. Därifrån tog han steget vidare till Kanal 5 där han var programledare för den populära dåkusåpan ”Big Brother”. Han har provat på det mesta inom nöjesbranschen och hans popularitet har gjort att han setts på de flesta tv-kanaler! Just nu är han återigen i Kanal 5 där han leder ”Ninja Warrior” tillsammans med Karin Frick och Mårten Nylén.

Sedan början av 2000-talet har vi också kunnat ta del av Adam Alsings humor och funderingar i radio. Under flera år ledde han det populära programmet ”Äntligen morgon” tillsammans med Anders Timell och Gry Forsell. Senare har han också dykt upp i ”Rix Morronzoo” och startat sin egen podcast ”Adam & Kompani”. Adam Alsing har med andra ord en bred grund att stå på och är ett säkert kort när du söker en organiserad underhållare till ditt evenemang!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Adam Alsing

    Adam Alsing – din konferencier eller moderator

    • Få har lika stor erfarenhet av att leda evenemang, samtal och tillställningar som Adam Alsing. Du kan boka honom som värd, konferencier eller moderator.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Adam Alsing

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Adam Alsing