Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Fobier

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet fobier. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Fobier

  • En fobi är en stark, irrationell ångest som utlöses av specifika saker. För vissa är det djur som utlöser ångesten, relativt vanligt bland djurfobier står råttor, spindlar och ormar. Det kan dock också handla om andra saker, höga höjder, små utrymmen eller stora folksamlingar. Listan är närmast oändligt lång.
  • Även om det är ett relativt utbrett problem så vet man faktiskt inte så mycket om varför somliga människor drabbas av fobier. Det finns heller ingen snabbkur för att bli av med dem.
  • Vad är en fobi och vilka fobier finns? Kan man vara olika hårt drabbade? Kan en fobi bli så allvarlig att den är direkt invalidiserande?
  • Föredrag om fobier ser närmare på ämnet och försöker ge svar på några av de många frågor som kan uppstå.