Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Feminism

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Feminism. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Feminism

  • Begreppet feminism används om rörelsen som kämpar för social, politisk och ekonomisk jämställdhet mellan könen – det är alltså inte manshat, som är en vanlig missuppfattning. Dina rättigheter, skyldigheter, möjligheter och lönevillkor ska inte påverkas av vad du har mellan benen.
  • Diskussionen om jämställdhet är mer aktuell än någonsin, och en föreläsning om feminism, jämställdhet och könsroller kan lägga upp till en riktigt bra debattkväll.
  • Föreläsningar om feminism kan handla om till exempel kvinnor i ledande positioner i näringslivet eller om hur dagens könsroller ser ut. De kan också ta upp feminismens historia och hur den tar sig uttryck i samhället i dag.