Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Facebook

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Facebook. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Facebook

  • Facebook är en av världens mest populära sociala medier på internet, inte minst i Sverige. Det används dagligen av miljoner människor världen över.
  • På Facebook skapar man sig egna personliga profil, med texter, bilder och videos som man tycker representerar en. Dessutom kan man kommunicera med andra människor, både privat och offentligt.
  • Facebook har fått en del kritik för hur de kan spara folks personliga upplysningar och använda dem i reklamsyften. Vilka rättigheter har man på Facebook och hur klagar man om det finns någonting man inte är nöjd med?
  • Föredrag om Facebook tar typiskt om ämnen som dessa och kan diskutera Facebooks roll i samhället, i den politiska debatten, bland barn och unga, i konst och kultur och mycket mer.