Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Europa

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Europa. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Europa

  • Europa är en av världens sju kontinenter, en kontinent som består av många olika nationer. Europa har en lång historia, med många kulturskatter och innovationer, men också med många, långa krig.
  • Kan man tala om något som en gemensam europeisk anda och kultur, eller är de olika nationerna i Europa för olika varandra?
  • När man talar om Europa kommer man också in på Europeiska unionen, EU. Vem är med i EU och varför? Vad för ett EU-medlemskap med sig för medlemsländerna?
  • Föreläsningarna kan ta upp Europa ur en historisk, kulturell, politisk eller en ekonomisk synvinkel. Europa är ett jättestort ämne, så det finns en föreläsning som passar alla.