Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Etikett

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Etikett. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Etikett

  • Vett och etikett är en gammal lära, men inte gammaldags. Det gör att du kan föra dig smidigt och professionellt både på jobbet, på konferensen och på finare tillställningar. Ett gott uppförande passar överallt, även hemma.
  • Föreläsningarna om etikett kan handla om hur man beter sig till exempel på arbetsplatsen, eller på finare tillställningar såsom bröllop och liknande. Att hålla en god ton på arbetsplatsen är viktigt för en god arbetsmiljö, och om man har kundkontakt är god service och etikett essentiellt.
  • En föreläsning om etikett passar verksamheter som vill ha en bättre stämning på arbetsplatsen, bättre kundkontakt och smidigare kontakt med samarbetspartners. Föreläsningarna passar också utmärkt till offentliga institutioner där alla kan få möjligheten att lära sig mer om vet och etikett.