Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Entreprenörskap

Entreprenörskap handlar om att ha en ide eller en lösning till ett problem, eller en produkt. Den entreprenöriella processen innehåller ofta många olika delar och det är flera olika aktörer och kan vara sammanvävd med olika delar av samhället, olika marknader, geografiska punkter eller institutioner. Lär dig allt om ämnet med en föreläsning från Athenas! Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt event!


Om Entreprenörskap

  • För dig som är entreprenör är det viktigt med både inspiration och motivation från andra som har gjort den resa du gör nu. En föreläsning om entreprenörskap, laddad med just inspiration och motivation, kan hållas av allt från en företagsledare, som talar utifrån sin erfarenhet, till en idéspruta som fokuserar på entreprenöriella idéer och kompetenser.
  • Därutöver kan föreläsningarna eller föredragen mer eller mindre handla om sälj, nätverk och nätverkande, marknadsföring och innovation. Som ämnesfält är entreprenörskap brett och komplext.
  • Det är oftast entreprenörer som föreläser om ämnet entreprenörskap. Dessa entreprenörer har i regel nått framgång och kan dela med sig av sina erfarenheter från en karriärresa. Föreläsningarna kan också syfta till att inspirera och motivera dig som entreprenör till att fortsätta göra det du gör.
  • Föreläsningar eller föredrag om entreprenörskap passar bra när du som kommun vill uppmuntra dina medarbetares entreprenörsdrömmar – ett sätt att skapa glädje och välmående på (!). De lämpar sig även väl för dig och din verksamhet som vill lyfta frågor om entreprenörskap och skapa utrymme för entreprenöriella tankar.