Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Enneagrammet

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet enneagrammet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


    Om Enneagrammet

    • Enneagrammet är ett av de bästa och mest konkreta verktyg som finns till att förbättra kommunikation, relationer på jobbet och arbetsglädje. Det har sina rötter  bådei gamla filosofiska traditioner och modern psykologi. Enneagrammet ger psykologiska beskrivningar av varför vi gör som vi gör som ledare och medarbetare, så att vi kan förbättra våra resultat, minska konflikter och öka trivseln på arbetsplatsen.
    • Enneagrammet är en sorts karta över personligheter, som gör att man kan bli medveten om karaktärsdrag, psyke, tankesätt m.m. En karta som också berättar någon om bakgrunden för dessa personlighetsdrag hos den enskilda människan.
    • Föredrag om enneagrammet har blivit mycket populära och kan hjälpa organisationer, arbetsplatser och individer att bli starkare – både i förståelsen av sig själv och andra.