Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Engelska föreläsningar

Här hittar du engelska föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan hålla i föreläsningar på engelska. Läs mer om våra engelska talare genom att klicka dig in på deras profiler. Där kan du se vilka olika slags engelska föreläsningar vi erbjuder. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring till oss på Athenas, så berättar vi mer om den engelska föreläsare du är intresserad av. Vi hjälper dig att välja de bästa engelska föreläsningarna till just DITT evenemang.


Om Engelska föreläsningar

  • Athenas har många duktiga föreläsare som håller sina föreläsningar på engelska. Deras språk är av hög kvalitet och är lika slagkraftiga på engelska om på svenska.
  • Ska du ha kick-off, men du har ett internationellt företag med flera medarbetare som inte talar svenska? Athenas är din räddning! Vi har ett fint utbud av engelska föreläsare, som gladeligen håller i engelska föreläsningar för just DITT företag!
  • Engelska föreläsningar är det inkluderande alternativet, då du kan se till att alla dina medarbetare kan ta del av den engelska föreläsarens lärdomar.
  • Våra engelska föreläsare är dessutom väldigt medvetna om att de har många svenska såväl som internationella lyssnare. Därför ser de till att vara väldigt tydliga och välformulerade när de håller föreläsningar på engelska.