Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Ekonomi

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet ekonomi. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Ekonomi

  • Ekonomi är en grundläggande princip i den moderna världen och viktig i alla dess former; mikro- och makroekonomi såväl som ekonomisk politik. Föredrag om ekonomi är därför oerhört relevant, för verksamheter såväl som för privatpersoner.
  • Föredrag om ekonomi kan handla om ekonomins betydelse för samhället, det kan handla om  olika aspekter av ekonomins historia, om ekonomiska trender och tendenser eller handla om privatekonomi eller arbetsekonomi.
  • Det finns dessutom föredrag inom helt specifika branscher och ämnen som kan intressera speciella kundnischer. I samband med den ekonomiska krisen som slog till år 2008 har det varit stor efterfrågan efter ekonomiska trender och tendenser, t.ex.