Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Effektivitet

Mycket i dagens samhälle hänger ihop med hur effektiv man är och vi strävar alltid för att bli mer effektiva. Men hur ökar man sin effektivitet utan att bidra till onödig stress? Boka in en föreläsning om ämnet effektivitet och få alla redskap du behöver för att förbättra din eller eran prestation utan att bidra till ökad stress eller oro. Hör av dig till oss på Athena så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt event!


Om Effektivitet

  • I takt med globaliseringen och en ökande konkurrens har verksamheter börjat lägga allt mer fokus på effektivitet. Många länder kan erbjuda mycket billigare arbetskraft än Sverige, så det gäller att kunna konkurrera med kvalitet och effektivitet för att ha en chans att klara sig.
  • Effektiviteten kan optimeras genom att ha fokus på medarbetarnas uppgifter, tidsanvändning, strategi, motivation och användning av resurser.
  • Föreläsningar om ämnet kan ge verktyg som ökar effektiviteten, och visa hur effektiviteten, motivation och innovation hör ihop.
  • Föreläsningar om effektivisering passar bra till verksamheter som vill motivera sina medarbetare och göra dem mer effektiva. Det kan handla om peptalk eller smarta tips och verktyg som medarbetarna kan använda sig av direkt i sin vardag.