Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Effektiva möten

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet effektiva möten. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Effektiva möten

  • De allra flesta har nog någon gång upplevt att man på ett möte fastnar i mindre relevanta detaljer som drar ut på tiden, så att man helt inte har tillräckligt mycket tid för att komma igenom dagsordningen. Känner ni igen er i att ett möte drar ut på tiden, utan att man för den sakens skull lyckats avklara huvudpunkten för mötet?
  • Vad kan man göra för att göra ens möten mer effektiva, möten där man faktiskt lyckas ta sig igenom hela dagsordningen och kanske till och med får tid över för förslag och diskussioner?
  • För möten gäller samma sak som för mycket annat i tillvaron – planering hjälper. Vad är det för möte som ska hållas, vad vill man nå fram till på mötet och var är mötets huvudsakliga syfte? Det är frågor som kan vara smart att ställa sig inför att ett möte ska hållas.
  • Föredrag om effektiva möten tar upp ämnet och bidrar med relevanta tips till hur man kan optimera effektiviteten på möten.