Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Drivkraft

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet drivkraft. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Drivkraft

  • Folket, och folket allena, är den drivande kraften som gör världshistorien.” Detta yttrade den kinesiska diktatorn Mao Zedong, som alltså talade om folket som världshistoriens drivkraft. Men vad är det som utgör den enskilda människans drivkraft egentligen?
  • Vad är det som håller den ensamstående trebarnsmamman igång och vad är det som driver direktören för en internationell firma med många miljoner i omsättning? Är drivkraft samma sak som motivation eller är det det som motivationen eldar på?
  • Föreläsningar om drivkraft går ut på att reda ut begreppet och hjälpa dig finna och utnyttja en personlig drivkraft i din vardag, på arbetet såväl som på fritiden.