Laddar innehåll ...

Föreläsare om DISC-modellen

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om DISC-modellen. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om DISC-modellen

 • DISC-modellen är ett verktyg för att bättre förstå oss själva, vår omgivning och hur vi agerar och reagerar i olika situationer och i relation till varandra. Det är ett flitigt använt verktyg framför allt i den inledande fasen när ett team ska bildas, men även under den fortsatta processen i ett teams utveckling.
 • DISC-modellen (även kallad DISA-modellen, Insights Discovery) erbjuder möjligheter för att lära känna dig själv och dina medarbetare bättre genom en profilanalys som baserar sig på fyra olika grundkaraktärer, eller färger:
  – D: Dominance (dominant, röd): resultatinriktad, kraftfull, beslutsam
  – I: Influence (influerande, gul): social, inspirerande, övertygande
  – S: Steadiness (stabil, grön): omtänksam, demokratisk,
  – C: Conscientiousness (analytisk, blå): strukturerad, detaljinriktad, systematisk
 • Här hittar du föreläsare som kan berätta mer om DISC-modellen och ge inspiration till hur du kan använda dig av den i din vardag!