Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om DISC-modellen

DISC som står för Dominance, Influence, Steadiness, och Compliance, som vi kallar det i Sverige, De fyra färgerna. Vilken färg man är bestäms av hur man är som person. Såklart är man är inte bara en färg utan lite av allt, men det är en färg som är mest dominant. Att lista ut vilken färg man är kan vara ett hjälpmedel när man bilar grupper för att se vem som är den ledande typen, eller den som vill ta order, osv. I föreläsningar om DISC-teorin få ni lära om hur man sätter ihop bra team på ett mycket givande och inspirerande sätt. Vi har föreläsaren som passar just dig och ditt event. Hör av er till oss på Athenas så hjälper vi er hitta en talare som passar just ert event!


Om DISC-modellen

 • DISC-modellen är ett verktyg för att bättre förstå oss själva, vår omgivning och hur vi agerar och reagerar i olika situationer och i relation till varandra. Det är ett flitigt använt verktyg framför allt i den inledande fasen när ett team ska bildas, men även under den fortsatta processen i ett teams utveckling.
 • DISC-modellen (även kallad DISA-modellen, Insights Discovery) erbjuder möjligheter för att lära känna dig själv och dina medarbetare bättre genom en profilanalys som baserar sig på fyra olika grundkaraktärer, eller färger:
  – D: Dominance (dominant, röd): resultatinriktad, kraftfull, beslutsam
  – I: Influence (influerande, gul): social, inspirerande, övertygande
  – S: Steadiness (stabil, grön): omtänksam, demokratisk,
  – C: Conscientiousness (analytisk, blå): strukturerad, detaljinriktad, systematisk
 • Här hittar du föreläsare som kan berätta mer om DISC-modellen och ge inspiration till hur du kan använda dig av den i din vardag!