Laddar innehåll ...

Föreläsare om Digital Security

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Digital Security. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Digital Security

  • Den digitala tekniken öppnar dörrar av möjligheter för oss. Vi kan interagera, arbeta, resa, hämta och sprida information på sätt som vi aldrig har kunnat göra förut. Alla dessa möjligheter innebär också att vi lämnar digitala avtryck i form av digitala identiteter.
  • Det är de digitala identiteterna som öppnar dörrarna för oss men ibland vet vi inte alltid vart dörrarna leder, och vi kan stöta på problem längs vägen. Att hämta, eller ladda ner, olika former av information till datorn kan t.ex. leda till att någon annan gör intrång i datorn. Tack vare olika tjänster eller produkter för Digital Security, exempelvis antivirusprogram och brandväggar, blir det svårare att göra intrång och den digitala identiteten förblir förhoppningsvis intakt.
  • Digital Security betecknar egentligen alla de digitala lösningar som skyddar och underlättar mänsklig interaktion via digitala kanaler. Sådan interaktion handlar i mångt och mycket om transaktioner online, m.a.o. förflyttning av kapital, e-legitimation eller bank-ID, SIM-kortet i mobilen o.s.v. Föreläsningar eller föredrag om ämnet Digital Security kan belysa dessa och ännu fler aspekter av säkerhet.
  • Föreläsningarna eller föredragen med Digital Security som tema passar exempelvis bra till dig och dina medarbetare som vill stärka den digitala säkerheten i företaget eller organisationen eller som håller på att utveckla nya digitala produkter.