Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Det goda mötet

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet det goda mötet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Det goda mötet

  • Vad är det som gör att vissa möten blir mer lyckade än andra? Går det att lära sig att bli bättre på att mötas och går det att styra upp ett möte som har skurit sig? Att kunna skapa ett givande möte, det goda mötet, är något som angår oss alla både hemma och på jobbet.
  • I näringslivet kan det handla om att få det mesta ut av tiden på mötet på kontoret, att skapa viktiga affärskontakter eller att vinna förtroende hos kunder. I vårdbranschen är det viktigt att behandlare kan skapa god kontakt med sina patienter, i skolvärlden handlar det om att ha givande dialoger med elever och föräldrar och på varje arbetsplats gäller det att kunna samarbeta med sina medarbetare.
  • Föreläsare som talar om det goda mötet kan visa på dess utmaningar och möjligheter i en specifik bransch eller i en bredare bemärkelse.