Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Cykling

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet cykling. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Cykling

  • De flesta lär sig att cykla som barn och vi gör som regel samma resa – från trehjuling till cykel med stödhjul och med övning klarar vi till sist att manövrera en vanlig cykel.
  • En stor andel svenskar cyklar dagligen till och från sina sysselsättningar, och många städer i Sverige blir mer och mer cykelvänliga. Men cykeln är inte bara ett transportmedel, utan även ett nyttigt träningsredskap för många. 
  • Föredrag om cykling kan både handla om cykling som motion, eller om cykelsporten och dess långa historia, om de välkända internationella tävlingarna eller dopingproblematiken.
  • Oavsett om man själv cyklar eller bara är allmänt intresserad av cykelsport – eller både och – finns det stor chans att hitta en adekvat föredragshållare om ämnet.