Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om CSR Corporate Social Responsibility

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet CSR Corporate Social Responsibility. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om CSR Corporate Social Responsibility

  • Verksamheter använder CSR, eller Corporate Social Responsibility som det står för, i syfte att markera sitt sociala ansvar i en värld där kundernas krav och synpunkter blir allt viktigare.
  • CSR är en trend som blir allt vanligare i takt med den ökande globaliseringen. Med CSR kan du öka ditt företags engagemang i frågor som rör miljö, fattigdom, medarbetartrivsel etc. – och samtidigt stärka organisationens rykte, konkurrenskraft och lönsamhet.
  • Föreläsningar eller föredrag om CSR ger dig och dina medarbetare verktyg till att göra just detta. Dels genom att föreläsarna levererar berättelser om och exempel från företag som lyckats med arbete kring CSR och dels genom att motivera er till att skapa förutsättningar för ett hållbart Corporate Social Responsibility.