Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Corporate Storytelling

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Corporate Storytelling. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Corporate Storytelling

  • Corporate Storytelling handlar om att måla upp en bild av en verksamhet utifrån olika typer av historier om verksamheten.
  • Det kan t.ex. vara tal om historier om verksamhetens värdegrunder, om dess medarbetare, om framgångar den haft och mycket annat.
  • Corporate Storytelling har ofta branding som syfte, i vissa fall mer specifika PR-strategier, och målgruppen kan vara både intern i form av medarbetare eller extern – riktad till samarbetspartners och kunder.
  • Föredrag om Corporate Storytelling benar ut begreppet och förklarar tydligare hur Corporate Storytelling kan användas för att hjälpa en verksamhet att vinna grogrund.