Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Coachning

Coachning är en form av vägledning för att hjälpa personer eller grupper bli mer effektiva och att använda sina kunskaper och förmågor för att på bästa sätt nå de mål man strävar efter. Det är helt enkelt som det låter, en coach för att lag där målet är vinsten. Boka en föreläsning på ämnet och få kunskapen hur man utför och anmanar Coachning på bästa sätt. Kicka in profilerna för att se vad de talar om eller hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta det du söker till ditt event.


Om Coachning

  • Coachning lockar fram såväl din som dina medarbetares potential och kan användas i företag för att skapa mål och resultat. Det är inte bara företag som har nytta av föreläsningar om Coachning, även verksamheter som skolor kan använda sig av föreläsningsämnet för att inspirera barn och unga till att tro på sig själva. Coachning ger dem också verktyg som de kommer ha stor behållning av i resten av sina liv, verktyg som – i vissa fall – hjälper dem välja väg i livet.
  • Föreläsningar eller föredrag med coachning som tema kan inspirera och skapa förutsättningar för ett målinriktat fokus. De kan handla om allt från hur du ska bli bättre på vissa saker till hur du ska göra för att få mer självtillit och/eller uppmuntra dig till att se dina svagheter och styrkor i vitögat. Coachning är likaså ett toppenämne när du vill utveckla din egen och dina medarbetares förmågor till lyhördhet eller få dem att förstå och lösa konflikter på ett smidigt vis.
  • När du bokar en föreläsning om Coachning kan du be föreläsaren eller coachen om att ta upp ett särskilt mål och motivera deltagarna till att uppnå målet.