Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Bulimi

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet arbetslöshet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenema


Om Bulimi

  • Bulimi är en ätstörning som typiskt manifesterar sig i extremt överätande följt av så kallad ”utrensning”, t.ex. i form av ofta extrema försök till kaloriförbränning med uppkastningar, överdriven motion, laxermedel och liknande.
  • Bulimi går inte sällan hand i hand med dålig självkänsla och mindervärdeskomplex, som i sig ju ökar tendensen till ökad kroppskontroll och att vilja straffa sig själv.
  • Vad är bulimi egentligen för en sjukdom, vem drabbas och hur farlig är den? Hur behandlas bulimi och vad kan man göra om man själv har sjukdomen eller känner någon med den?
  • Föredrag om bulimi tar upp dessa frågor till ytan och diskuterar viktiga aspekter av sjukdomen och sjukdomsförebyggande.